وقوع حادثه دردناک برای نانسی پلوسی

رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در یک مراسم رسمی پس از سقوط از پله‌ها و شکستگی لگنش بستری شد.
کد خبر: ۱۲۷۷۶۶۲
|
۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱ 14 December 2024
|
5001 بازدید

منابع مطلع اعلام کردند «نانسی پلوسی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا (۸۴ ساله) احتمالا بابت سقوط از روی پله‌ها حین حضورش در لوکزامبورگ نیاز به عمل جراحی لگن داشته باشد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هنوز مشخص نیست که عمل جراحی چه زمانی و کجا بر روی پلوسی انجام شود اما دفتر رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا گفته که وی اکنون در حال دریافت مراقبت‌های درمانی و پزشکی است.

سخنگوی دفتر پلوسی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نانسی پلوسی حین سفر با یک هیئت از ۲ حزب دموکرات و جمهوری خواه کنگره در لوکزامبورگ به مناسبت هشتادمین سالگرد نبرد آردن، در جریان یک مراسم رسمی دچار جراحت شد و برای ارزیابی در بیمارستان بستری شده است.»

وی افزود: «پلوسی اکنون تحت نظر پزشکی است. او به کارش ادامه می‌دهد. او همچنین مراتب تشکر و قدردانی خود را از مردم لوکزامبورگ و باستون بابت خدماتشان در دوران جنگ دوم جهانی و احیای صلح در اروپا ابراز کرد.»

«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت ۱۸ نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا بخشی از این هیئت بودند.

پلوسی با وجود آنکه در ۲۰۲۲ از سمتش به عنوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا کناره گیری کرد، اما همچنان نقش اصلی دموکراتیک را در اختیار دارد. او در پشت صحنه به «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا برای کناره گیری از رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تاکید کرده بود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟