آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
7بازدید

ماجرای قتل برادرزن به دست داماد فراری

پرونده مردی که برادرزنش را با شلیک پی در پی به قتل رسانده، در حالی به دادگاه ارسال شد که متهم هنوز فراری است.

ماجرای قتل برادرزن به دست داماد فراری

متهم بعد از به قتل رساندن برادرزنش به خارج از کشور فرار کرد و هنوز اینترپول نتوانسته است او را بازداشت کند. 

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، یک سال قبل صدای شلیک گلوله در خیابان پیچید و ماموران با تلفن شهروندان در جریان این درگیری قرار گرفتند. وقتی ماموران به محل رسیدند ضارب فرار کرده و مرد جوانی به نام بهنام جانش را از دست داده بود. خانواده بهنام گفتند ضارب شوهرخواهر بهنام است.

همسر بهنام به ماموران گفت: خواهر شوهرم چند سال است که با شوهرش اختلاف دارد و می‌خواهد از او جدا شود. سر همین موضوع شوهرم و دامادشان به نام امیر با هم درگیر هستند. چند ساعت قبل زنگ خانه به صدا درآمد و یک مامور پلیس مقابل در گفت احضاریه دادگاه را آورده است. وقتی شوهرم برای گرفتن برگه احضاریه مقابل در رفت، صدای شلیک گلوله را شنیدم. از پنجره امیر را دیدم که به شوهرم شلیک و سوار بر موتور با مامور پلیس فرار کرد.

پلیس در ردیابی‌ها موفق شد دوست امیر را بازداشت کند. او به دست داشتن در قتل بهنام اعتراف نکرد و گفت فکر می‌کرد امیر قصد ترساندن دارد، برای همین با او همکاری کرد.

او گفت: امیر از دوستان صمیمی‌ام بود. می‌دانستم مدت‌هاست با همسرش اختلاف دارد. آن روز از من خواست لباس پلیس بپوشم و خودم را مامور معرفی کنم تا با هم مقابل خانه برادرزنش برویم. من پذیرفتم و با موتور آنجا رفتیم. فکر می‌کردم او می‌خواهد برادرزنش را بترساند اما وقتی بهنام مقابل در آمد، دوستم یکباره به او شلیک کرد. باور کنید من از نقشه او برای قتل هیچ اطلاعی نداشتم.

با اظهارات این مرد، تحقیقات وارد مرحله تازه‌ای شد اما ماموران دریافتند داماد کینه‌جو پس از جنایت، غیرقانونی از کشور خارج شده و به یونان فرار کرده است.

با تکمیل پرونده، همدست امیر برای محاکمه به دادگاه معرفی و او در شعبه ۴ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

متهم ادعا کرد از قصد امیر خبر نداشت اما با توجه مدارک موجود در پرونده، قضات او را به ۱۰ سال حبس محکوم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.