آخرین خبردلار عقب نشست؛ قیمت دلار امروز به کانال ۲۶۵ هزار تومان برگشت
25بازدید
۰

عملیات ضربتی پلیس شیراز/ گروگان ۴۰ ساله آزاد شد

گروه استان ها-فرمانده انتظامی شیراز از آزادی گروگان ۴۰ ساله و دستگیری سه نفر گروگانگیر در یک عملیات ضربتی خبر داد.

عملیات ضربتی پلیس شیراز/ گروگان ۴۰ ساله آزاد شد

به گزارش تابناک از استان فارس به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس،سرهنگ اسماعیل زراعتیان اظهار داشت: در پی تماس تلفنی خانمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر گروگان گرفتن شوهرش توسط ۳ نفر در منزلی در یکی از محله‌های شیراز، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری "۴۰ سلطان آباد" قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی با انجام اقدامات فنی و تخصصی و هماهنگی با مرجع قضایی سریعا به محل مورد نظر اعزام شدند و در یک عملیات ضربتی موفق شدند وارد منزل شوند و ضمن دستگیری ۳ نفر گروگانگیر، گروگان ۴۰ ساله را نیز صحیح و سالم آزاد کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های اولیه علت و انگیزه آدم‌ربایی را اختلاف حساب عنوان کرده‌اند.

وی تأکید کرد: برخورد با مخلان نظم و امنیت یکی از اولویت‌های این فرماندهی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.