آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
2بازدید

ایران‌ واردت بنزین را قطع کرد

مهدی غضنفری در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های خارجی تصریح کرد: این موضوع نشان می دهد ایران در صنعت نفت به فناوری مورد نیاز دست یافته است.

وزیر بازرگانی گفت: ایران در ماههای اخیر واردات بنزین را قطع وآمادگی خود را هم برای صادرات آن اعلام کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ مهدی غضنفری در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های خارجی تصریح کرد: این موضوع نشان می دهد ایران در صنعت نفت به فناوری مورد نیاز دست یافته است.

غضنفری با بیان اینکه آفریقای جنوبی از کشورهای دوست ایران بوده و روابط سیاسی دو کشور در سطح بسیار خوبی برقرار است، گفت: روابط تجاری هم قابل افزایش است.

وزیر بازرگانی تاکید کرد: هرگونه درخواست کمک، سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری مورد نیاز آفریقای جنوبی در حوزه نفت و گاز با روی گشاده مسئولان ایرانی مواجه خواهد شد که می‌تواند همکاری فناوری تکنولوژی و سرمایه‌گذاری را در حوزه نفت و گاز CNG هم شامل شود.

وزیر بازرگانی به وجود شرکت‌های توانمند آفریقای جنوبی در حوزه‌های صنعی نیز اشاره کرد و گفت: کشور شما می‌تواند در دریای بزرگ سرمایه‌گذاری ایران در حوزه نفت و گاز شرکت کند.

وی افزود: به نظر می‌رسد در زمان حاضر سرمایه‌گذاری نفت و گاز ایران نوعی امنیت انرژی برای شما ایجاد می‌کند که ممکن است فردا دیر شده باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۱:۴۶

گندم هم خودكفا شديم ولي الان داريم حتي از امريكا وارد ميكنيم.
خدايا ايران را از شر دروغ محافظت بفرما.

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۱:۳۵

اینها همه فیلم بود ملت را سرکیسه کنن که کردن...حالا هم که میگن خودکفا شدن

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۱:۰۶

از كي بپرسيم كه آيا ايشان وزير نفت است يا وزير بارگاني

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۰:۵۷

ایران واردات را قطع کرد یا سایر کشورها صادرات به ایران را قطع کردند؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۰:۵۶

آلايندگی بنزين های داخلی به دليل عدم حذف ترکيبات بنزنی سرطان زا حدود 30 برابر بنزين های معمولی است. چرا گزارشی در اين مورد تهيه نمی کنيد...

ناشناس۱۳۸۹/۰۸/۰۸ ۱۰:۳۶

پس اینکه گفتند بنزین تولید ایران کیفیتش خوب نیست چی شد گفتند سرطان زاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.