آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1053بازدید

تيم ملي فلسطين در تهران به ميدان مي‏رود

فدراسيون فوتبال فلسطين براي آن كه بار ديگر با مشكل گذر از نوار غزه روبه‌رو نشده و مانند چلنج كاپ مجبور به كناره‌گيري نشود، تمرينات خود را در دو گروه در غزه و نوار غربي برگزار مي‌كند.

در آستانه آغاز مسابقات قهرماني غرب آسيا، كاوران تيم ملي فوتبال فلسطين در تدارك سفر به ايران است.

به گزارش فارس و به نقل از سايت AFC، فلسطيني‌ها پس از آن كه نتوانستند در بازي‌هاي چلنج كاپ آسيا شركت كنند، تمرينات خود را براي حضور در بازي‌هاي غرب آسيا كه مرداد ماه در ايران آغاز مي‌شود، شروع كردند.
فدراسيون فوتبال فلسطين براي آن كه بار ديگر با مشكل گذر از نوار غزه روبه‌رو نشده و مانند چلنج كاپ مجبور به كناره‌گيري نشود، تمرينات خود را در دو گروه در غزه و نوار غربي برگزار مي‌كند.

«نعيم سورك»، مربي فلسطين كه 27 بازيكن را براي اين اردو دعوت كرده است، مي‌گويد: به دليل اين كه نمي‌توانيم تورنمنتي در غزه داشته باشيم، تلاش كرديم همان تركيبي را كه در بازي‌هاي مقدماتي المپيك داشتيم حفظ كنيم. پيش از آغاز كارهاي تاكتيكي نيز، اول تلاش مي‌كنيم با تمرينات توان بدني بازيكنان را بالا ببريم و بعد در تمرينات اردن روي كارهاي تيمي تمركز كنيم.

در بازي‌هاي غرب آسيا، هفت تيم ايران (ميزبان)، عراق، اردن، فلسطين، سوريه، بحرين و قطر از 11 تا 25 مرداد در تهران به ميدان مي‌روند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.