شراکت آمریکا و اسرائیل برای از پا درآوردن چین

مقامات آمریکا اکنون تهدید می کنند که با اسرائیل، اقدام مشترکی برای منزوی کردن شبکه های تجاری چین از سیستم مالی جهانی انجام دهند.
کد خبر: ۱۲۸۱۶۲۲
|
۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۵ 05 January 2025
|
4645 بازدید
|
۳

یک رسانه آمریکایی به نقل از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعا کرد که چین در ازای عبور امن کشتی های خود از دریای سرخ، تسلیحات ساخت خود را در اختیار «حوثی ها» (انصارالله یمن)  قرار می دهد.
 
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، شبکه نیوز مکس روز شنبه به وقت محلی گزارش داد: به گفته منابع دیپلماتیک، نمایندگان حوثی ها در تابستان و پاییز سال گذشته میلادی (۲۰۲۴) به چین سفر کردند و احتمالاً با مقامات عالی رتبه چینی دیدار کرده اند.
 
در این گزارش ادعا شده است، انصارالله یمن قصد دارد از قطعات چینی برای تولید صدها موشک کروز با قابلیت هدف قرار دادن کشورهای خلیج فارس استفاده کند.
 
در این گزارش آمده است: «از ماه سپتامبر، آمریکا اقدام به مداخله دیپلماتیک کرده و اطلاعات دقیقی در مورد نقش شرکت های چینی در تامین تسلیحات انصارالله قرار داده است. انفعال آشکار چین واشنگتن را بر آن داشته تا اقدامات تهاجمی تری را در نظر بگیرد.»
 
مقامات آمریکا اکنون تهدید می کنند که با اسرائیل، اقدام مشترکی برای منزوی کردن شبکه های تجاری چین از سیستم مالی جهانی انجام دهند.
 
پیش از این، آمریکا ، جمهوری اسلامی ایران را تسلیح انصارالله یمن متهم کرده بود که مقامات تهران، این ادعا را بارها رد کرده اند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
خخخ
آمریکا داره با همه درگیر میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
تغییر چهره خاورمیانه یک قطعه از پازلش بیرون راندن چین از خلیج فارسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
چین قراردادهای بژرگی در خاورمیانه داره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت