رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
17بازدید
۰

استقرار بیش‌از ۱۰ تیپ نیروی زمینی ارتش در مرز‌های ایران

فرمانده لشکر ۷۷ ثامن‌الائمه خراسان گفت: امروز نیروی زمینی ارتش بیش از ۱۰ تیپ را در مرز‌ها مستقر کرده است. اگر نیرویی قصد تجاوز به خاک کشور را داشته باشد، زیر پوتین‌های سربازان ما لگدمال خواهد شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ امیر سرتیپ دوم عبدالرحمان ساسانیان فرمانده لشکر ۷۷ ثامن‌الائمه خراسان در گفت‌و‌گو با SNNTV گفت: امروز نیروی زمینی ارتش بیش از ۱۰ تیپ را در مرز‌ها مستقر کرده است که یکی از تیپ‌ها، تیپ ۲ لشکر ۷۷ ثامن الائمه است.

کارکنان وظیفه عنصر اصلی عنصر اصلی رزم در نیرو‌های مسلح هستند که در کنار کارکنان پایور، با تسلط خوب در حوزه تجهیزات و هوشمندسازی مرزها، از کیان کشور دفاع می‌کنند. نیروی زمینی ارتش به صورت ۲۴ ساعته، مرز‌های کشور را به طور هوشمند پایش می‌کند و با استفاده از نیروی انسانی، در کمین‌ها و گشت‌های شبانه و روزانه، آماده مقابله با هرگونه تهدیدی هستند. به همت کارکنان پایور و وظیفه، آمادگی نیروی زمینی به حدی است که اگر نیرویی قصد تجاوز به خاک کشور را داشته باشد، زیر پوتین‌های سربازان ما لگدمال خواهد شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.