آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

نامه باشگاه پرسپولیس به رئیس قوه قضاییه

باشگاه پرسپولیس قصد دارد با ارسال نامه‌ای وضعیت چند پرونده حقوقی خود را تشریح کند.

نامه باشگاه پرسپولیس به رئیس قوه قضاییه

در چند هفته اخیر باشگاه پرسپولیس با احکام عجیبی از حامیان مالی خود در دادگاه مواجه شده است؛ از پرونده 150 میلیاردی تا بدهی 12 و 45 میلیاردی که هر کدام آینده این باشگاه را تحت تاثیر خود قرار داده‌اند. 

به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، این موضوع در جلسه امروز باشگاه پرسپولیس با حضور اعضای هیئت مدیره طرح شد و قرمزها به یک ایده جدید رسیدند.

در این جلسه درباره بعضی پرونده‌های حقوقی مرتبط با بسته شدن حساب‌های باشگاه و مسدود شدن مطالبات پرسپولیس از اسپانسرها با احکام صادره، بررسی و گفتگو صورت گرفت.

حاضران در جلسه درباره راهکارهای جایگزین برای انجام امور جاری باشگاه چون پرداخت ۱۰ درصد از مطالبات قراردادی اعضای تیم نیز تبادل نظر داشتند. هیئت مدیره در این بخش تصمیم گرفت درباره نحوه رسیدگی به بعضی پرونده‌های حقوقی باشگاه در بعضی محاکم قضایی، نامه‌ای را خطاب به ریاست قوه قضاییه تنظیم و ارسال نماید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.