رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
10بازدید
۱۶

در گرگان همه زدند و خوردند، اما کسی مقصر نیست!/ رأی بی اخلاقی‌های والیبال چیست؟

رأی بی اخلاقی‌های والیبال به نفع کیست؟

درگیری‌های عجیب در دیدار پاس گرگان و شهرداری ارومیه در لیگ برتر والیبال به قدری عجیب و زننده بود که فدراسیون والیبال بلافاصله جلسه کمیته انضباطی را برگزار خواهد کرد و یک رأی شدید انتظار متخلفان را می‌کشد.

در گرگان همه زدند و خوردند، اما کسی مقصر نیست!/ رأی بی اخلاقی‌های والیبال چیست؟

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون والیبال می‌گوید هر رأیی که لازم باشد برای پرونده دیدار پاس گرگان و شهرداری ارومیه صادر می‌شود و به هیچ وجه مدارا نخواهد شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال ایران با یک جنجالی باور نکردنی و شاید بتوان گفت تاریخی همراه شد؛ جایی که ضرب و شتم به اندازه‌ای پررنگ بود که کمتر کسی به فحاشی گسترده اشاره می‌کند. در این هفته چهارشنبه، ۲۶ دی ماه تیم پاس گرگان میزبان شهرداری ارومیه بود و در حالی که تیم گرگانی از رقیبش ۲ بر یک پیش بود در ست چهارم درگیری تأسف برانگیزی رخ داد.

این بازی نیمه کاره به اتمام رسید، اما روایت‌هایی گوناگونی از علت حواشی ایجاد شده صورت گرفته و هر باشگاه رقیب را عامل این اتفاق زشت می‌داند.

تیم پاس گرگان مدعی شده که حریف با ریختن بتادین به روی صورت بازیکنان خود صداقت را زیر سؤال برده است. آنها می‌گویند عرشیا به‌نژاد، ستاره جوان حریف عامل ایجاد جنجال شده و رفتار‌های او تماشاگران را تحریک کرده است. ضمن اینکه در بیانیه این باشگاه آمده که جواد حسین‌آبادی بازیکن شهرداری ارومیه به سمت بازیکنان و هوادار پاس حمله‌ور شده و به‌نژاد نیز فحاشی کرده و با لگد به صندلی و درگیری با پیشکسوت گرگان، بی‌اخلاقی کرده است.

اما این روایتی است که میزبان ارائه می‌دهد. ارومیه‌ای‌ها می‌گویند هوادار گرگانی که در شرایط مساعد هوشیاری نبوده، چندین بار به داخل زمین آمده و او سبب تحریک دیگر هواداران نیز شده است. سنگدوینی یکی از پیشکسوت‌های گرگان نیز به صورت عرشیا سیلی زده و در ادامه نیز بازداشت شده است. سرپرست تیم شهرداری ارومیه در یک مصاحبه مدعی شده مسئولان برقراری نظم هم آنها را با کتک و سیلی به رختکن برده‌اند!

تمامی این مسائل در حالی مطرح می‌شود که هیچ یک از طرفین میزان قصور خود در این فاجعه را گردن نمی‌گیرند. این حجم از بی اخلاقی و درگیری اگر نگوییم در والیبال بی سابقه بوده، اما به جرأت می‌توانیم بگوییم که کم سابقه است. درگیری بازیکنان با یکدیگر، ضرب و شتم بازیکنان و هوادار و فحاشی از سوی هر دو تیم رخ داد، اما مثل همیشه هر تیمی دیگری را عامل ایجاد درگیری و خود را مبرا می‌داند.

در گرگان همه زدند و خوردند، اما کسی مقصر نیست!/ رأی بی اخلاقی‌های والیبال چیست؟

محسن حسن‌پور، سرپرست کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در گفت‌و‌گو با تابناک درباره زمان رسیدگی به این پرونده گفت: «جلسه رسیدگی به این پرونده یکشنبه، ۳۰ دی ماه است. ما افراد مختلفی را احضار کردیم و با حساسیت آن را رسیدگی می‌کنیم.»

او در پاسخ به این سؤال که چه افرادی احضار شده‌اند، گفت: «ما عکس و فیلم تمام اتفاقات را دیده‌ایم و هرکسی که اتهامی متوجه‌اش بوده را فراخوانده‌ایم.»

حسن‌پور در باره اینکه آیا نتیجه جلسه انضباطی می‌تواند به صدور سنگین‌ترین رأی والیبال ایران ختم شود یا خیر گفت: «همان طور که گفتم ما همه چیز را بررسی می‌کنیم و هر رأیی که لازم باشد صادر می‌شود. امیدوارم رأی صادر شده به نفع والیبال ایران باشد.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۲ ۱۱:۰۹

مازندرانی ها با زدن تماشاچی ها تراکتور به کمک نیروی انتظامی مورد تشویق کمیته انضباتی قرار گرفتن الان هم در گرگان به تیم شهرداری اورمیه حمله کردن جالبه تو هر دو جریان نیروی انتظامی جانب دارانه مثل اجنبی با مهمان خود برخورد کرد ناظر بازی باید موقع فحاشی ناموسی دیدار را متوقف میکرد و تذکر میداد تا کار به اینجا نمیکشید

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۳:۲۹

درهرشرایطی مقصر باشگاه پاس گرگان هست.که مهمانداری نکردند ...

محمد صالحی۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۶:۰۲

بهتره دنبال علت این وقایع باشید
بازیکن پرحاشیه تیم مهمان قبل از تعویض بارها به میل میکوبه و تحریک می‌کنه تماشاگر رو، بعد از تعویض می‌ره لگد محکمی به صندلی بیت المال میزنه و صدای تماشاگر رو در میاره
تماشاگر هم بهش میگه بی شخصیت، بعد جو سالن رو بهم میریزد، یه رای خیلی محکم بدید و همچین بازیکنان رو حداقل دوسال محروم کنین تا برای دیگران عبرت بشه...

محمد حسین۱۴۰۳/۱۱/۰۲ ۰۸:۱۴

شما رئیس فدراسیون شدی محرومش کن حالا اونا زدن ما نگاه کردیم و ما میزنیم اونا نگاه کنن

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۸:۴۷

مگه گرگان والیبال داره که رفتید آنجا
پایتخت والیبال گنبد هستش که ترکمنهای با اخلاق بنیانگذار آن هستند

وحید۱۴۰۳/۱۱/۰۲ ۱۲:۰۴

تورکمنها بافرهنگ و برادر ما هستند عاشق والیبال هستند اورمیه قدمشان روی چشم ما

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۲۲:۰۰

اول باید فرهنگ تیم داری رو داشته باشی بعد تیم درست کنی

پرهام۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۸:۱۳

چه بازیکن چه مربی باید از دعوا و درگیری دور باشن خصوصاً بازیکن در غیر اینصورت باید از لیگ اخراج بشه

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۲۰:۳۷

این تیم نطامییه فکر میکنن هر کاری دلشان خواست می تونن بکنن

طاهری۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۷:۱۹

چرا فقط بلدید به گرگان که سابقه بد اخلاقی ورزشی نداشته گیر بدهید؟
همین دیروز در تبریز تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان را زدند و فحاشی کردند که اخبار ورزشی هم نشان داد...

علی۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۴:۳۶

پسر خوب بازی در اصفهان بود الکی حرفنزن

مجتبی۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۲۱:۰۰

لابی ترکها

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۲۰:۳۹

کرگان این اعلان جنگ به اذربایجان بود ما هم اعلان جنگتون را می پذیریم

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۲۰:۳۴

کرکانی فقط بدون هر عملی عکس العملی دارد ولی جند برابر

کور اوغلو۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۶:۲۳

وقتی ویدئو ها حاظر ودر فضای مجازی در تمام سایتها نشان. داده می‌شود َشما دنبال چه میگردی آن جوانی که کیف از دوشش آویزان است چند بار وسط زمین میاد. وفحاشی میکنه به بازیکنان اورمیه حمله می‌کند بدون اینکه توسط ماموران امنیتی کنترل بشه یا دستگیر بشه بعد نشان میده سرهنگ سنگ دینی به عرشیا حمله کرده اورا ضرب شتم میکنه عرشیا هم با لگد به او می‌زند بعد تماشاگران و سربازان همه دارند بازیکنان. و کادر اورمیه را کتک می‌زنند حتی ماموران امنیتی سالن کتک می‌زنند در فیلم آنوقت شما دنبال مدرک و سند میگردین این یعنی چه

آرامش۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۹:۲۰

دنبال علت ماجرا بگردید نه معلول آن .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.