فلج شدن صورت سیامک انصاری بر اثر ضربه های باتوم

سیامک انصاری که مدتی در دنیای هنر کمرنگ شده است در آخرین مصاحبه خود درباره ماجرای فلج شدن صورتش صحبت کرد و موجب نگرانی طرفدارانش شد.
کد خبر: ۱۲۸۵۳۶۱
|
۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴ 26 January 2025
|
2506 بازدید

به گزارش تابناک، سیامک انصاری بازیگر سینما و تلویزیون که در بیشتر سریال‌های مهران مدیری ایفای نقش داشته است، در مصاحبه جدید خود از فلج شدن صورتش بر اثر ضربه‌های باتوم در سریال قهوه تلخ گفت.

بازیگر سریال قهوه تلخ که این روز‌ها مشغول ساخت رئالیتی شو جدیدی است، درباره ابتلا به بیماری فلج بلز چنین گفت:

در بهار ۸۹ فشار کار باعث شد که نیمی از صورتم فلج بشه، برخی از دکتر‌ها هم گفتند که ضربه به سر باعث فلجی بوده، در سریال قهوه تلخ ضربات باتوم به سرم می‌خورد، باتوم‌هام نرم بودن ولی وقتی می‌کوبیدی این قسمت نرمش می‌رفت و قسمت سفتش به سرم می‌خورد و بچه‌ها هم نمی‌دونستند و من از درد غش می‌کردم. یه روز صبح دیدم که سمت راسته صورتم فلج شده و تکون نمی‌خوره و به فلج بلز دچار شدم.

فلج شدن صورت سیامک انصاری بر اثر ضربه های باتوم

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟