آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
8بازدید

قائم مقام مدیرعامل شستا منصوب شد

مدیرعامل شستا طی حکمی بهروز خالق‌ از نیروهای با سابقه و با تجربه شستا را به عنوان قائم مقام مدیرعامل منصوب کرد.

قائم مقام مدیرعامل شستا منصوب شد

به گزارش تابناک، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) طی حکمی بهروز خالق از نیرو‌های با سابقه و با تجربه شستا را به عنوان قائم مقام مدیرعامل منصوب کرد.

وی دانش آموخته دکترای حرفه‌ای مدیریت کسب و کار از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی و کارشناسی حسابداری است.

عضویت در هیأت مدیره شرکت‌های متعدد در صنایع مختلف از جمله: پتروشیمی آبادان، پالایشگاه نفت اصفهان، پالایشگاه نفت تبریز، پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، پتروشیمی جم، کاغذسازی کاوه، صنایع چوب خزر، شیمی بافت، بیمه ملت و تأمین سرمایه امین، بخشی از سوابق اجرایی بهروز خالق است.

همچنین وی علاوه بر عضویت رسمی در جامعه حسابداران رسمی ایران و انجمن حسابداران خبره ایران، عضویت در کمیته‌های حسابرسی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های مختلف را در کارنامه خود دارد.

قائم مقام جدید شستا با بیش از بیست سال سابقه حضور مستمر در ستاد شستا در حوزه‌های متنوع از جمله مدیریت مجامع و مالکیت سهام، نقش پر رنگی در شکل‌گیری هلدینگ‌های تخصصی و تدوین نظام راهبری شرکت‌ها داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.