آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

افتتاح ۱۳۸۸ واحد مسکونی با حضور وزیر کشور

وزیر کشور از پرداخت تسهیلات مسکن خبر داد و گفت: با تدبیر رئیس‌جمهور برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن انجام گرفته است.

افتتاح ۱۳۸۸ واحد مسکونی با حضور وزیر کشور

به گزارش خبرنگار تابناک از استان سمنان، آئین افتتاح و بهره‌برداری از یک‌هزار و ۳۸۸ واحد طرح نهضت ملی مسکن در استان سمنان به ارزش ۱۸ هزار میلیارد ریال با حضور وزیر کشور انجام شد. 

اسکندر مؤمنی در این آئین با بیان اینکه دولت چهاردهم خود را ملزم به اجرای تعهدات دولت‌های گذشته می‌داند، گفت: با تدبیر رئیس‌جمهور برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن انجام گرفته است. 

وی در ادامه عنوان کرد: تأمین مسکن از موضوعات مهم و اساسی است و به جز مسئله مالی محلی برای تأمین امنیت و آسایش خانواده‌هاست.

احداث ۲۲۰۰۰ واحد مسکونی در دستور کار است

وزیر کشور توضیح داد: احداث ۲۲ هزار واحد دیگر در استان سمنان برنامه‌ریزی شده است.

بنا به گفته این مقام مسئول با بهره‌گیری از دانش تخصصی و تلاش دست‌اندرکاران و پرداخت به‌موقع تسهیلات دغدغه مسکن در کشور حل خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.