روزنامه قطری «العربی الجدید» به نقل از منابع دیپلماتیک مصری نوشت که قاهره سیگنالهایی دریافت کرده مبنی بر اینکه «احمد الشرع»، معروف به ابومحمد الجولانی سرکرده شورشیان سوری به عنوان نماینده این کشور در نشست اضطراری سران کشورهای عربی شرکت خواهد کرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، در نشست سران کشورهای عربی که به دعوت مصر در قاهره برگزار خواهد شد، پرونده غزه و مقابله با طرحهای اسرائیل و آمریکا برای کوچاندن اهالی این باریکه مورد رایزنی قرار خواهد گرفت.
این منابع مصری تصریح کردند: به محض دریافت سیگنالها طی تماسهایی که اخیرا برقرار شده است، طرف مصری به دنبال ترتیب دادن دیداری میان عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور و الجولانی در حاشیه این نشست است.
وزارت امور خارجه مصر روز یکشنبه اعلام کرد که قاهره در ۲۷ فوریه (۹ اسفند ماه) میزبان نشست اضطراری سران کشورهای عربی برای گفتوگو درباره تحولات خطرناک مساله فلسطین خواهد بود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.