آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
17بازدید
۱۸

پزشکیان: برخی تقصیرات را گردن وزیر اقتصاد می‌اندازند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه جنگی که امروز درگیر آن هستیم از جنگ ۸ ساله سخت‌تر است؛ چرا که در جنگ اقتصادی دشمن تلاش می‌کند ما را مقابل هم قرار دهد و از این اختلافات سوءاستفاده کرده و اهداف خود را محقق کند، گفت: این روزها در حالی که بیش از هر زمان دیگری به انسجام و همدلی نیاز داریم، برخی سعی می‌کنند تقصیر همه مشکلات را گردن وزیر اقتصاد بیاندازند.

پزشکیان: برخی تقصیرات را گردن وزیر اقتصاد می‌اندازند

مسعود پزشکیان شامگاه سه‌شنبه در دیدار مجمع نمایندگان استان‌های گلستان، مازندران و گیلان، با بیان اینکه گلایه‌ها و مشکلاتی که مطرح کردید ما را رنج می‌دهد، اظهار کرد: مشکلات جامعه و مردم باعث ناراحتی ماست و از سوی دیگر فشارهای بیرونی نیز هر روز افزایش می‌یابند؛ ما همه تلاش خود را برای مدیریت وضعیت و عبور از مشکلات به کار گرفته‌ایم و تلاش کردیم با وفاق و همراهی همه بخش‌های دیگر نظام، تصمیمات کارسازی اتخاذ کنیم، اما این روزها در حالی که بیش از هر زمان دیگری به انسجام و همدلی نیاز داریم، برخی سعی می‌کنند تقصیرات را گردن وزیر اقتصاد بیاندازند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور با اشاره به اینکه بنده عهد کردم که هیچ‌گاه دروغ نگویم، افزود: سعی کرده‌ایم فارغ از گرایش، قومیت و جنسیت، صرفا بر اساس شایستگی‌ها از همه افراد توانمند بهره بگیریم، اما برخی فقط به دنبال راه انداختن دعوا و تشدید اختلافات هستند. من قدردان همراهی و همدلی عموم مسئولان و بخش‌های نظام هستم، اما از کسانی که به اختلافات دامن می‌زنند، می‌پرسم که آیا مشکلاتی که امروز با آنها مواجه هستیم تازه به وجود آمده یا حاصل همین اختلاف‌افکنی و دعواهایی است که مانع حل مشکلات بوده است.

پزشکیان بار دیگر بر اهمیت وفاق و همدلی همه مسئولان برای عبور موفق از شرایط سخت فعلی تاکید کرد و افزود: آیا مشکلات فعلی با استیضاح وزیر اقتصاد حل خواهد شد!

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه دولت به دنبال این است که به مردم در زمینه مشکلات معیشتی کمک کند و بر همین مبنا منابع لازم برای توزیع دو مرحله کالابرگ تا قبل از عید نوروز فراهم شده است، تصریح کرد: دشمن به دنبال این است که با افزایش فشارها ما را به جان هم بیاندازد و خود از وضعیت پیش آمده سوءاستفاده کند، لذا ما نباید در میدان آنها بازی کنیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه دولت تفویض اختیارات به استانداران را در چارچوب تسهیل استفاده از ظرفیت‌های استان‌ها به خصوص در مناطق مرزی برای کمک به رفع مشکلات دنبال می‌کند، گفت: بر اساس این طرح استانداران اختیارات مورد نیاز خود را احصا کرده و تحت نظارت معاونت حقوقی ریاست جمهوری، با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای تعیین ساختار اجرایی آنها رایزنی خواهند کرد؛ اختیارات استانداران در چارچوب راهکارهای تحقق اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی و کلان کشور افزایش خواهد و تفویض اختیارات بیشتر به معنای آن نیست که هر کس هر کاری خواست انجام دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه استان‌ها ظرفیت‌های زیادی دارند و با بهره‌گیری مناسب و برنامه‌ریزی شده از این ظرفیت‌ها کارهای زیادی می‌توان برای رفع مشکلات کشور انجام داد، خاطرنشان کرد: ادعای اینکه دولت به دنبال فدرالیسم است، به هیچ وجه صحیح نیست؛ دولت به دنبال این است که با اعطای اختیارات لازم، زمینه نقش‌آفرینی موثرتر مدیران میدانی را در حل مشکلات را فراهم کند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف از جمله ساخت نیروگاه تولید برق، توسعه راه‌ها و راه‌آهن و ارتقای ظرفیت‌های اقتصادی دیگر کشور را شخصا و به شکل مستمر و منظم پیگیری می‌کند، اظهار داشت: استان‌های مرزی کشور فرصت‌های بی‌نظیری دارند که مدیران محلی هم آنها را بهتر می‌شناسند و هم بهتر می‌توانند آنها را بالفعل کنند، لذا در حال هماهنگی هستیم تا با مدیریت کلان دولت اجرای طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری پس از تفویض اختیارات لازم، با مدیریت میدانی مسئولان استانی با سرعت و جدیت بیشتر دنبال شوند.

رئیس جمهور در ادامه تامین معیشت، درمان، مسکن مردم و نیز نهضت تحول نظام آموزش کشور و ارتقای زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی کشور را از اولویت‌های کاری دولت عنوان و تصریح کرد: از نمایندگان مجلس نیز می‌خواهیم که دولت را در اجرای برنامه تفویض اختیارات به استانداران برای افزایش قدرت مانور و عمل مدیران میدانی در حل مشکلات کشور یاری کنند؛ نباید با دامن زدن به اختلافات در دام دشمنان گرفتار شویم.

پزشکیان گفت: جنگی که امروز درگیر آن هستیم از جنگ ۸ ساله سخت‌تر است؛ چرا که آنجا آشکارا بمب و موشک به کشور شلیک می‌کردند، اما در جنگ اقتصادی دشمن تلاش می‌کند ما را مقابل هم قرار دهد و از این اختلافات سوءاستفاده کرده و اهداف خود را محقق کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۳ ۱۲:۵۸

آقای پزشکیان تقصیر شخص شماست که یک فرد نابلد در علم اقتصاد را به عنوان وزیر اقتصاد انتخاب کردی.

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۲ ۲۳:۴۵

راست گفته فرزین هم باید برکنار بشه

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۹ ۰۰:۰۵

همه میدونن وزیر اقتصاد کاره ای نیست... حتی خودتم کاره ای نیستی‌!

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۳:۲۸

اما شما رئیس جمهور محترم نباید در عرض ۶ ماه اولیه مردم رو بی سامان ونا امید میکردی حتما در مورد سخت گیری وزیر به مردم توجه میکردی او زمان گران کردن بنزین سال ۹۸ گفته بود آثار تورمی زیادی نداره ولی الان بخاطر کدام قسمت نهج البلاغه از وزیر دفاع میکنید تور خدا به این مردم رحم کن اقتصاد نئو لیبرالی در زمان تحریم خیلی سخت برای ملت کشورم

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۳:۰۰

بالاخره یکی باید سیبل بشه واسه اوضاعی که بقیه ساختن

محمد۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۲:۱۵

آقای پزشکیان. اصلا همه این شرایط تقصیر مردمه که اینقدر اعتراض دارند. خوبه؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۲:۰۷

متاسفانه انچه که اختلافات رادامن میزندعملکردخودمسولان است باحرف زدن وپشت میزنشستن مشکلی حل نمیشودمشکلات کشورنیازمند حرکت جهادی وتلاشی خستگی ناپذیراست همچون رییس جمهورشهیدکه خستگی نمیشناخت

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۱:۳۵

آقایان همتی طیب نیا و فرزین آخه خودشون هم مدعی بودند. یادتون رفته جناب رئیس؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۱:۱۲

شما فرمودین ما که بلد نیستیم باید از کارشناس بپرسیم پس چرا خودتون درباره دلار تصمیم میگیرید مگه قرارنیست وزیر اقتصاد تصمیم بگیره خودتون فرمودید

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۳۶

تقصیر مردم است، همه شما بی گناهید.

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۳۲

همه تقصیرات گردن شماست ای گرو گذار

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۱۶

بفرمائید ملت چند دوره دیگر باید شوک اقتصادی را تحمل کنند ؟ بفرمائید افزایش بودجه صدا وسیما به چه علت است و چند درصد مردم از این رسانه خاص استفاده میکند ؟ چرا با اقتصاد دانهای منتقد مانند دکتر راغفر و یا دکتر فرشاد مومنی و یا حتی جناب خوش چهره مناظره آزاد اقتصادی نمیگذارید ؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۱۳

مثل دولت های قبل ،برخی برخی ها را تمام کنید وجرات بیان حقیقت را داشته باشید. اینقدر زحمت کشیدینم و انتخاب کردیم دیگر بگم بگم ها را نداشته باشیم.

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۰۹

ولی مواظب باشید وزیرتون نچاد. هوا سرده فعالیت میکنه، عرق میکنه میچاد.

ایرانی۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۰۷

البته که وزیر اقتصاد بی تقصیر نیست ولی تقصیر اصلی برگردن کاسبان تحریم و کسانی است که کشور رو در مسیری قرار دادن که به اینجا رسیدیم

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۹ ۰۹:۰۲

پس بربد اونی که میتونه مسئولیت گردن بگیره بیاد

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۲۰:۰۲

من از طرف تمام قشرهای مختلف جامعه، اعم از کارمند، کارگر، اصناف، بازنشستگان و حتی اموات و درگذشتگان از جنابعالی و وزیر محترمتان عذر خواهی میکنم. ما فکر میکردیم وزیر اقتصاد در کنترل تورم و... کاری از دستشون میاد.

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۱۹:۵۷

لطفا مصاحبه نکنی بهتره. لطفا چون اعصااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااب نداریم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.