عوامل ایجاد سرطان مری و معده

خوردن ته دیگ‌های سوخته و افزایش مصرف کربوهیدرات‌ها نظیر برنج به ویژه در مناطق شمالی کشور افزایش بروز سرطان مری و معده را سبب شده
کد خبر: ۱۲۹۱۷۹
|
۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۳ 06 November 2010
|
5317 بازدید
عضو کمیته اجرایی پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی با بیان اینکه خوردن ته دیگ‌های سوخته و افزایش مصرف کربوهیدرات‌ها نظیر برنج به ویژه در مناطق شمالی کشور افزایش بروز سرطان مری و معده را سبب شده گفت: نوشیدن چای داغ و سوختگی مری نیز بروز سرطان مری را موجب می‌شود.

به گزارش مهر، آرمین استفاده از فست‌فودها و نمک به مقادیر فراوان را از دیگر علل بروز سرطان مری و معده برشمرد و افزود: افزایش سن امید به زندگی، تغییر وضعیت زندگی و تغذیه، افزایش استعمال دخانیات و شرایط محیطی میزان بروز سرطان را در کشور افزایش داده است.

وی استعمال دخانیات را دشمن درجه یک سلامتی و علت اصلی ایجاد انواع سرطان‌ها عنوان کرد و افزود: به علت شیوع فراوان سرطان معده در ژاپن غربالگری این سرطان از سنین کم و مراحل ابتدایی انجام می‌شود.

آرمین مراجعه برای انجام تست‌ها و آزمایش‌های غربالگری را از دهه پنج به بعد توصیه کرد و یادآور شد: اگر تشخیص و درمان به موقع و زود هنگام انجام شود 5 سال پس از درمان و تحمل عوارض آن فرد طول عمر طبیعی را خواهد داشت.

عضو کمیته اجرایی پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی از روش‌های اندوسکوپی و اندوسونو به عنوان روش‌های تشخیصی با هدف تشخیص و درمان زود هنگام و اثربخش نام برد و یادآور شد: سرطان معده در مردان شایع‌تر است.

پنجمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی 19 تا 21 آبان 89 با موضع سرطان‌های شایع در ایران با حضور اساتید برجسته در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود که شرکت برای عمومی آزاد است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟