آمریکا به روسیه اولتیماتوم داد

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که واشنگتن امیدوار است که در تلاش برای حل و فصل جنگ اوکراین، مجبور به تشدیدتحریم‌ها علیه روسیه نشود.
کد خبر: ۱۲۹۳۵۵۴
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰ 11 March 2025
|
2921 بازدید

 وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که این کشور امیدوار است مجبور به تشدید تحریم‌ها علیه روسیه نشود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ روبیو دراین‌باره گفت: باید برای همه روشن شود که در این معادله، آمریکا بری تحمیل هزینه به طرف روس، ابزارهای آماده در اختیار دارد اما امیدواریم که کار به آنجا نکشد.

وی افزود: امیدواریم که هر دو طرف به این درک برسند که این مناقشه از طریق ابزار نظامی حل نخواهد شد بلکه تنها با ابزار دیپلماتیک فیصله خواهد یافت. 

 دیپلمات ارشد آمریکایی اضافه کرد: هدف رئیس جمهور این است که هر دو طرف به میز مذاکره کشانده و این (جنگ) را حل و فصل کند. اما این یک یادآوری است مبنی بر اینکه ما درک می‌کنیم در صورت به‌هم خوردن توافق، آمریکا ابزارهای خود را دارد. واقعا امیدواریم که چنین اتفاقی نیفتد و به آن مرحله نرسیم.

مذاکرات آمریکا و اوکراین برای حل و فصل جنگ امروز (سه‌شنبه) در جده عربستان آغاز می‌شود. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ساعاتی پیش وارد عربستان شد و با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی دیدار و گفتگو کرد.

  

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟