آخرین خبرهوای تهران در وضعیت نارنجی
2بازدید

جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

سخنگوی طرح ملی کالابرگ از تمدید طرح کالابرگ الکترونیک تا پایان خرداد ماه سال جاری خبر داد.

جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

به گزارش تابناک؛ مرجان دبیری، سخنگوی طرح ملی کالابرگ با اشاره به تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص تأمین امنیت غذایی مردم گفت: بر اساس این مصوبه، به‌منظور تأمین امنیت غذایی مردم در دهک‌های یک تا هفت، طرح کالابرگ الکترونیکی اجرا می‌شود.

وی افزود: در این طرح، ۱۱ قلم کالای اساسی که معمولاً مورد استفاده همه خانوار‌ها است، در نظر گرفته شده و دولت برای هر نفر، مبلغی را به‌عنوان یارانه در نظر گرفته است.

سخنگوی طرح ملی کالابرگ با اشاره به اینکه فاز اول این طرح از ۱۱ اسفندماه آغاز شده، بیان کرد: در فاز اول، دهک‌های یک تا هفت و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی مشمول طرح شدند و برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی اظهار کرد: در فاز دوم که از ابتدای سال جاری آغاز شده، یارانه افراد در دهک‌های چهار تا هفت، به ۳۵۰ هزار تومان برای هر نفر کاهش یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۴/۰۱/۰۴ ۱۷:۵۰

همان مرحله اول هم دهک ۴ تا ۷ مقدار ۳۵۰.۰۰۰ تومان گرفتند نه ۵۰۰.۰۰۰ تومان!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۰۴ ۱۶:۳۶

آخرش نفهمیدیم درفازدوم که اول سال آغازشده یارانه افراددردهک چهارتاهفت به 350هزارکاهش یافته یاافزایش یافته؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.