قطعاً فلفل و نمک جزو ضروریترین طعم دهندههایی است که میتوانید آنها را در آشپزخانه پیدا کنید و برای غذاهای خود استفاده کنید.
به گزارش تابناک به نقل از نمناک، ادویههای معروف دیگر مثل پودر سیر، پاپریکا و طیف وسیعی از تمام این طعم دهندهها را باید به گونه ای در آشپزخانه نگهدارید که آسیبی به آنها وارد نشود و بتواند در طولانی مدت از آنها استفاده کرد. اما به نظر شما چه مکانهایی برای نگهداری ادویهها مناسب نیست؟
نزدیک گاز برای نگهداری ادویه اصلاً جای مناسبی نیست
قرار دادن ادویه در نزدیکی گاز شاید کار شما را راحت تر کند و آنها را در دسترس نگه دارد تا هنگام آشپزی از آنها استفاده کنید اما طبق نظر متخصصان، قرار دادن ادویه در نزدیک گاز و دیگر وسایل آشپزخانه، اصلاً کار مناسبی نیست.
ادویهها را هرگز نباید کنار گاز نگهدارید زیرا دمای زیاد باعث خراب شدن ادویه و کاهش طعم آنها میشود.
گرما مواد شیمیایی مختلف را آزاد میکند و روغنهای طبیعی داخل ادویهای که باعث طعم و بوی خوبی از آنها میشود را از بین میبرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.