آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

پرواز «پرنده‌ای از شرق» در بازار نشر ایران

رمان «پرنده‌ای از شرق» نوشته توفیق حکیم با ترجمه یدالله گودرزی توسط انتشارات گویا منتشر و راهی بازار نشر شد.

پرواز «پرنده‌ای از شرق» در بازار نشر ایران

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، رمان «پرنده‌ای از شرق» نوشته توفیق حکیم به‌تازگی با ترجمه یدالله گودرزی توسط انتشارات گویا منتشر و راهی بازار نشر شده است. 

توفیق حکیم داستان نویس و رمان‌نویس عرب که با این‌کتاب به شهرت رسید، استاد نجیب محفوظ و دیگر بزرگان ادبیات عرب است که ۵۰ نمایشنامه در کارنامه دارد و به‌عنوان بنیانگذار درام مدرن عرب شناخته می‌شود. 

یدالله گودرزی مترجم این‌کتاب، پیش‌تر رمان «صداها» نوشته سلیمان فیاض، «جزئیات پیش‌پا افتاده» از عدنیه شلبی، «سرزمین زیکولا» و ... را به فارسی برگردانده است. ترجمه آثار نزار قبانی و محمود درویش هم از دیگر موارد کارنامه او هستند. 

رمان «پرنده‌ای از شرق» داستانی عاشقانه را در بر می‌گیرد و با متنی فلسفی، تفاوت‌های شرق محافظه‌کار و غرب لیبرال را به تصویر می‌کشد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رحیم بقال۱۴۰۴/۰۲/۱۳ ۱۶:۰۰

توفیق الحکیم شاخص‌ترین نویسنده‌ای است که نمایشنامه نویسی جدید عربی را به عنوان یک نوع ادبی، شکل و گسترش داد و تأثیر عمده‌ای بر حیات فرهنگی کشورش و‌ به‌طور کلی دنیای عرب زبان گذاشت. او، بر ادبیات داستانی نیز تأثیر فراوانی گذارد و در تمام زندگیش در تعیین سیاستهای فرهنگی کشورش مشارکت جدّی داشت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.