آخرین خبرآیت‌الله العظمی وحید خراسانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند
12بازدید
۱

گاز گرفتگی ۱۳ نفر در آرایشگاه زنانه در اصفهان

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مسمومیت ۱۳ نفر در آرایشگاه زنانه در خیابان میرزا طاهر اصفهان به علت گازگرفتگی خبر داد.

گاز گرفتگی ۱۳ نفر در آرایشگاه زنانه در اصفهان

به گزارش تابناک، عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حادثه گازگرفتگی ساعت ۱۸ به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

وی ادامه داد: این حادثه در آرایشگاه زنانه در خیابان میرزا طاهر گزارش شد.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه اعلام شد که این حادثه به دنبال روشن کردن موتور برق اضطراری اتفاق افتاده است، ابراز کرد: ۱۳ خانم با سن ۲۵ تا ۳۵ سال دچار گازگرفتگی شدند.

وی ادامه داد: در دقایق اولیه اورژانس موتوری در محل حاضر شد و به بررسی و ارائه خدمات به مصدومان پرداخت.

عابدی با اشاره به اینکه همزمان ۲ واحد امدادی به محل اعزام شد و ضمن رسیدگی به بیماران ۶ نفر از آنها را به مراکز درمانی عیسی بن مریم و خورشید منتقل کردند، افزود: ۷ بیمار نیز با علائم خفیف در محل به صورت سرپایی درمان شدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۲ ۰۴:۲۲

اینقدر غرور داشته اند که یک نفر انها این خطر را گوشزد نکرده است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.