بانکها از فردا پنجشنبهها تعطیل خواهند بود
بانکها در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان با هدف صرفهجویی در مصرف برق تعطیل خواهند بود

به گزارش تابناک، شورای هماهنگی بانکها طی اطلاعیهای اعلام کرد: با عنایت به دستورالعمل وزارت کشور به تمامی استانداری ها مبنی بر لزوم صرفه جویی در مصرف برق، تمامی دستگاه ها و موسسات عمومی دولتی و غیر دولتی، بانک ها، بیمه ها و شهرداری های کشور تا پایان شهریورماه سال جاری، در روزهای پنجشنبه، تعطیل می باشند.
بر این اساس، تمامی بانک های کشور، تا تاریخ مذکور، در ایام پنجشنبه تعطیل می باشند.
به منظور پاسخگویی به نیازهای ضروری مشتریان بانک ها در این ایام، واحدهای پشتیبان ستادی و شعب کشیک بانک ها که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام می گردد، از ساعت ٨ الی ۱۲:۰۰ دایر می باشند.
با توجه به ضرورت صرفه جویی در مصرف برق، از مشتریان محترم بانک ها انتظار می رود امور بانکی خود را حتی المقدور به صورت غیر حضوری و با استفاده از سامانه ها و سکوهای برخط بانک ها انجام دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
همه ش تعطیلی زمستان تابستان.واقعا بده.سرمون خیلی شلوغ میشه روزهای بعداز تعطیلی.ازدحام جمعیت و کارهای روزهای تعطیل .تعطیل نکنیدمشکل برق و گاز.... حل کنید.تعطیلی راهش نیست
در همه استانها ایجاد شعب شیفیت در بانک ها در روزهای پنجشنبه ، از بروز اختلال احتمالی در کسب و کار اصناف و بازرگانان پیشگیری خواهد کرد. این اقدام در حال حاضر توسط بانک صادرات انجام شده است.
در همه استانها ایجاد شعب شیفیت در بانک ها در روزهای پنجشنبه ، از بروز اختلال احتمالی در کسب و کار اصناف و بازرگانان پیشگیری خواهد کرد. این اقدام در حال حاضر توسط بانک صادرات انجام شده است.
بانک پارسیان همه شعب هاش باز هستن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.