آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

قاسمیان با هزینه شخصی به سفر حج رفت؟!

انتشار یک ویدئو از حجت الاسلام قاسمیان روحانی معروف برنامه تلویزیونی محفل در حج امسال باعث تنش در روابط ایران و عربستان و بازداشت چند روزه او در عربستان شد.

قاسمیان با هزینه شخصی به سفر حج رفت؟!

به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، اظهارات قاسمیان با انتقاد شدید مسئولان دولتی به خصوص وزارت خارجه همراه شد و در عین حال با پیگیری‌های متعددی که از طریق مبادی ذی ربط انجام شد در نهایت او آزاد شد و به کشور بازگشت.

اما بازگشت قاسمیان یک سئوال مهم را در ذهن افراد ایجاد کرده که آیا او با هزینه شخصی به حج رفته یعنی مثل بسیاری از شهروندان که از سال‌ها قبل در نوبت تشرف قرار داشته‌اند به حج رفته که در این صورت این سئوال مطرح می‌شود که چگونه ممکن است فردی بعد از مدت‌ها انتظار برای تشرف به حج با یک اقدام عجیب که نتیجه آن از پیش مشخص است زمینه ساز حذف خود و نا تمام ماندن مناسک حج خود را فراهم آورد؟

با توجه به دور از ذهن بودن احتمال نخست به نظر می‌رسد قاسمیان به عنوان حاجی به حج نرفته بلکه از مسیری غیر از ثبت نام عازم این مناسک شده که در این رابطه می‌بایست سازمان حج و زیارت توضیح بدهد چرا که بعید نیست عدم پرداخت هزینه‌های سنگین اعزام به حج باعث ساده انگاری این مهم و زمینه سازی اخراج از آن شده باشد.

در نهایت اینکه ضرورت دارد در صورتی که قاسمیان بدون پرداخت هزینه‌های عمومی که حجاج برای این فریضه پرداخت کرده‌اند عازم سرزمین وحی شده به دلیل تحمیل هزینه به بیت المال مشمول جریمه بازپرداخت این هزینه‌ها به بیت المال شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۳:۰۸

هزینه شخصی یا دولتی چیه ایشون برا رفتنش دستمزد نگرفته باشه عمرا بره همچین سفری.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۵۰

اول بیاد تکلیف هزینه رفت و آمدش و مشخص کنه بعد در مورد خطایی که مرتکب شده پاسخ بده.

قارنعلی۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۴۷

مسولین شخصی ترین مایحتاجشون توسط دولت تهیه می شود و الی اخر

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۴۴

سعودیها بخشیدند اما تابناکیها هنوز نبخشیدند !

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۳:۰۸

باید پاسخگو باشد

محسن۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۳۵

از طرف يكي از مراجع به عنوان ميهمان و با هزينه آن مرجع رفته حج.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۳:۰۸

مرجع از کجا آورده میهمان میدهد؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۳۴

الام سریع میره پرداخت میکنه.
یک جمله کروبی گفت" ما فقط دست بگیر داریم".
حالا تابناک شما دنبال چی هستی؟!

بهرام۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۳۳

بنابرگزارش یکی از خبرگزاریها ایشان میهمان مدعو یکی از مراجع تقلید ساکن قم بوده اند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۳:۰۸

مراجع از کدام محل هزینه میکنند؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.