آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
10بازدید

ادارات دزفول در روز دوشنبه تعطیل خواهد بود

فرماندار دزفول گفت: دستگاه‌های اجرایی دزفول در روز دوشنبه ۹ تیر ماه همزمان با تشییع شهید اقتدار سپهبد رشید برای برگزاری باشکوه این مراسم تعطیل خواهند بود.

ادارات دزفول در روز دوشنبه تعطیل خواهد بود

به گزارش تابناک، علیرضا خردمند عصر امروز شنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تکریم مقام این شهیدان والامقام و پاسخ به دعوت غیرت و همبستگی ملی و به‌منظور فراهم آوردن فرصت حضور گسترده مردم و کارکنان در آئین باشکوه تشییع این شهیدان عزیز، فعالیت تمامی دستگاه‌های دولتی و اجرایی شهرستان دزفول در روز دوشنبه، نهم تیرماه ۱۴۰۴، مصادف با چهارم محرم‌الحرام، تعطیل خواهد بود.

وی افزود: مراسم تشییع فرزند پرآوازه دزفول، سپهبد شهید حاج غلامعلی رشید و فرزند وی روز دوشنبه ساعت هشت صبح از میدان حاجی مرادی تا آستان سبزقبا برگزار خواهد شد.

فرماندار ویژه دزفول ضمن دعوت از تمامی مردم شهرستان دزفول برای شرکت در آئین تشییع شهدای اقتدار، عنوان کرد: مراسم وداع با پیکر مطهر شهیدان رشید و شهید سرلشکر محمدرضا نصیرباغبان نیز روز یکشنبه، هشتم تیرماه، ساعت ۲۲ در حسینیه ثارالله دزفول برگزار می‌شود بنابراین از مردم دعوت می‌شود در این آئین معنوی حضور به هم رسانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.