آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
2723بازدید

عزیز جعفري: انتصاب‌ها در راستاي تحول و تعالي

سردار جعفري اين انتصاب را در راستاي طرح تحول و تعالي، ساختار سپاه دانست و افزود: اين طرح با هدف ايجاد انسجام و وحدت رويه و ارتباط بيشتر بسيجيان با سپاه برگزار مي‌شود .

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در جمع فرماندهان ارشد سپاه و كاركنان لشكر 27 محمد رسول الله (ص) گفت: انتصاب‌ها در سپاه در راستاي طرح تحول و تعالي صورت مي‌گيرد.

به گزارش ايسنا سردار سرلشکر جعفري با حضور در محل قبلي ستاد فرماندهي اين لشكر و در جمع فرماندهان ارشد سپاه و كاركنان لشكر 27 محمد رسول الله (ص)‌، هم‌چنين سردار سرتيپ دوم پاسدار عبدالله عراقي را به عنوان فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص)‌ "سپاه تهران بزرگ" معرفي كرد.

سردار جعفري اين انتصاب را در راستاي طرح تحول و تعالي، ساختار سپاه دانست و افزود: اين طرح با هدف ايجاد انسجام و وحدت رويه و ارتباط بيشتر بسيجيان با سپاه برگزار مي‌شود .

سرلشكر جعفري در پايان از خدمات ارزشمند سردار سرتيپ دوم پاسدارجواد خضرايي راد، فرمانده سابق لشكر 27 مكانيزه محمد رسول الله (ص)‌ تقدير و تشكر کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.