آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

جریمه نجومی برای قاچاقچی خودرو بنز

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: قاچاقچی خودروی بنز به پرداخت ۹۵۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

جریمه نجومی برای قاچاقچی خودرو بنز

به گزارش تابناک به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پرونده یک دستگاه خودرو قاچاق به ارزش ۳۱۶ میلیارد و ۶۵۹ میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بندرعباس رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اظهار ورود موقت خودرو لوکس و تسویه نکردن با گمرک در تاریخ سررسید قانونی، متخلف را به پرداخت ۶۳۳ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی خودرو کشف شده محکوم کرد.

رایگانی گفت: شعبه همچنین برای بهای مال از دست رفته ۳۱۶ میلیارد و ۶۵۹ معادل ریالی به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۹۴۹ میلیارد و ۹۷۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: با گزارش گمرک شهرستان بندر لنگه پیرامون ورود یک دستگاه خودرو مرسدس بنز ۵۵۰ S مدل ۲۰۰۸ در یک فقره اظهارنامه و تسویه نکردن در وقت مقرر، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرزاد۱۴۰۴/۰۴/۲۵ ۰۹:۲۴

ای بدا به بختش مدل ۲۰۰۸ باید در تاریخ اقتصادی و تاریخ قضایی کشور ثبت شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.