آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

از سرگیری پروازهای امارات به تهران

پس از چند هفته توقف پروازها به دلیل شرایط منطقه‌ای، هواپیمایی امارات از جمعه ۲۷ تیر ماه پروازهای روزانه خود به تهران را از سر گرفت که نشانه بازگشت آرامش به فضای هوانوردی ایران است.

از سرگیری پروازهای امارات به تهران

به گزارش تابناک، در پی بسته شدن موقت حریم هوایی ایران به علت جنگ ۱۲ روزه، شرکت هواپیمایی امارات (Emirates)، پرواز‌های رفت و برگشت خود به تهران را برای مدتی لغو کرد.

این تصمیم که از ابتدای تیر گرفته شد، به منظور حفظ امنیت مسافران و کادر پرواز اتخاذ شده و تا هفدهم جولای (روز پنچشنبه ۲۶ تیر) ادامه یافت.

اما با فروکش کردن بحران و بازگشایی کامل فرودگاه‌ها، به ویژه فرودگاه امام‌خمینی تهران، شرکت امارات از صبح امروز جمعه ۲۷ تیر (۱۸ جولای) فعالیت روزانه خود میان تهران–دبی را دوباره آغاز کرد.

همین‌طور به دنبال لغو محدودیت پرواز‌های شبانه، فرودگاه امام‌خمینی مجدداً به صورت ۲۴ ساعته در خدمت پرواز‌های ورودی و خروجی قرار گرفت و امکان تردد هوایی به شکل عادی فراهم شد.

گفتنی است تمامی پرواز‌های داخلی و خارجی مطابق روال سابق برقرار هستند و ایران آماده پذیرش پرواز‌های ترانزیتی (گذری) نیز می‌باشد.

این بازگشت به روال عادی، پیام مثبتی برای صنعت گردشگری و بازرگانی کشور بوده و امید می‌رود بیش از پیش ارتباط هوایی ایران با منطقه و جهان تقویت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سیدمحسن۱۴۰۴/۰۴/۲۸ ۰۴:۰۸

حنگ تمومشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.