آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
9بازدید

تداوم افزایش دما تا چهارشنبه در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی استان تهران را همراه با افزایش دما تا چهارشنبه (۸ مردادماه) پیش‌بینی کرد و از رگبار و رعد و برق در ارتفاعات شرقی و وزش باد و گرد و خاک در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی خبر داد.

تداوم افزایش دما تا چهارشنبه در تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.

برای دامنه و ارتفاعات استان به‌ویژه ارتفاعات شرقی، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق مورد انتظار است و برای نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان تهران نیز گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، خیزش گرد و خاک یا انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور، کاهش کیفیت هوا و دید پیش‌بینی شده است. 

از روز دوشنبه (۶ مردادماه) تا چهارشنبه (۸ مردادماه)، روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و از پنج‌شنبه (۹ مردادماه) تا جمعه (۱۰ مردادماه) کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا دوشنبه (۶ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۷ مردادماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل ۲۹ دمای و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۰۵ ۱۳:۲۳

پس به امید خدا چهارشنبه این هفته هم تعطیله .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.