آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

برنامه ماجرای جنگ تعطیل شد!

به همان دوقطبی‌سازی در تلویزیون ادامه بدهید. همان‌طور که وقتی زورتان در جلسات شورای امنیت به منطق‌های فرماندهان نرسید، در آنتن زنده فرماندهان را ترسو خواندید‌! جماعت حزب‌الهی دغدغه‌مند و دلسوز را شوراندید علیه سپاه و دولت.

برنامه ماجرای جنگ تعطیل شد!

 
به گزارش تابناک، جواد موگویی روزنامه‌نگار اصولگرا و مستندساز سیاسی خبر داد برنامه‌ی تصویری «ماجرای جنگ» با فشار صداوسیما تعطیل شد.
 
آقای موگویی در متنی که در اینستاگرام خود منتشر کرد، مدیران صداوسیما را مخاطب خود قرار داد که «آنتن تلویزیون را که به‌روی این برنامه بستید، حتی در نت هم تحملش نکردید! برنامه‌ای که ظرف چند روز میلیون‌ها نفر مخاطب پیدا کرد. به همان دوقطبی‌سازی در تلویزیون ادامه بدهید.»
 
او مدیران صداوسیما را متهم کرده است:«حیات شما در غبار آلودگی است، نه شفاف‌سازی. نفع شما در پاسخ ندادن به سوالات و پایگانی کردن حقایق است و تصویرسازی شکست از این جنگ! چرا؟ چون پیروزی در این جنگ، یعنی قدرتمندی وضع موجود و این خلاف راهبرد حاکم بر صدا و سیماست.» 
 
موگویی اضافه کرده است: چقدر کودکانه است که ما را رقیب خود در «گفت‌وگوی ویژه خبری» دانستید!
 
این روزنامه‌نگار اصولگرا تاکید کرده است:
نام خود را گذاشته‌اید «هسته سخت نظام»! ولی سخت در پی دوگانه‌سازی در کشورید. و این تنها اندوخته‌تان برای انتخابات آینده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۰۹ ۱۲:۲۴

همه میدونن صدا و سیمای میلی شده محل اعمال نظرات شخصی یه عده متعصب. بخاطر همینه غیر از خودشون کسی تلویزیون ایران رو نمیبینه

heidar۱۴۰۴/۰۵/۰۹ ۰۸:۴۱

آقای موگویی داداش زنده ای هنوز؟
امیدوارم سالم باشی

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۰۹ ۰۸:۰۷

چی میگی الگی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.