آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

ماجرای سرقت میلیاردی زن سارق در بیمارستان

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی که اقدام به سرقت کیف یکی از همراهان بیمار در بیمارستان کرده بود، خبر داد.

ماجرای سرقت میلیاردی زن سارق در بیمارستان

عکس آرشیوی است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ رضا صادقی پور در توضیح بیشتر گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت کیف حاوی پنج میلیارد ریال طلا و جواهرات در یکی از بیمارستان های شهر تهران، تیم عملیات کلانتری ۱۰۹ بهارستان برای پیگیری موضوع به آن بیمارستان مراجعه کرد.

وی افزود: عوامل تجسس کلانتری پس از حضور در کلانتری و مشاهده فیلم های ضبط شده توسط دوربین های مداربسته موفق به شناسایی یک خانم که اقدام به سرقت کیف حاوی طلا کرده بود، شدند و مشخصات ظاهری وی را در اختیار واحد های گشتی قرار دادند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: مأموران پلیس متهمه را در حالی که مجدد در بیمارستان و در حال زاغ زنی بیماران و همراهان آن ها بود مشاهده و شناسایی و دستگیر کردند.

صادقی پور گفت: متهمه به اعمال مجرمانه خود اعتراف کرد و همین طور اعلام کرد که اموال مسروقه در منزل وی مخفی شده است که با هماهنگی های لازم مأموران به آن جا مراجعه و اموال را کشف کردند.

وی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان اموال با ارزش و قیمتی خود را در کیف قرار ندهند و آن ها را به همراه خود حمل نکنند و در صورت وقوع سرقت موضوع را سریعا از طریق سامانه ۱۱۰ پلیس گزارش دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.