آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
6بازدید

هشدار هند: تعرفه‌های آمریکا را پاسخ می‌دهیم

به دنبال دو برابر شدن تعرفه‌های واشنگتن علیه دهلی نو، وزارت خارجه هند اعلام کرد که این کشور همه اقدامات لازم را برای حفاظت از منافع ملی خود، انجام می‌دهد.

هشدار هند: تعرفه‌های آمریکا را پاسخ می‌دهیم

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ این وزارتخانه می‌گوید که «ایالات متحده در روز‌های اخیر، واردات نفت هند از روسیه را هدف قرار داده است.» در بیانیه وزارت خارجه هند آمده است: «ما از قبل موضع خودمان را درباره این موضوعات از جمله این واقعیت که واردات ما مبتنی بر عناصر بازار است و با هدف کلی تضمین امنیت انرژی ۱.۴ میلیارد نفر از مردم هند انجام می‌شود.» رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در ادامه تهدیدات روز‌های اخیر خود، تعرفه‌های اضافی ۲۵ درصدی بر واردات از هند اعمال کرد و مجموع تعرفه‌های این کشور را به ۵۰ درصد رساند.

این اقدام پس از دیدار امروز استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به مسکو با رئیس‌جمهور روسیه صورت گرفته است. ترامپ پیش‌تر تهدید کرده بود که در صورت عدم موافقت مسکو با آتش‌بس در جنگ اوکراین در مهلت تعیین‌شده، محدودیت‌های اقتصادی جدیدی علیه روسیه از جمله اعمال تعرفه‌های سنگین بر خریداران بزرگ نفت این کشور از جمله هند و چین وضع خواهد کرد. وزارت خارجه هند در رد اقدام جدید دولت ترامپ گفت: «مایه تاسف است که ایالات متحده اعمال تعرفه‌های اضافی روی هند به دلیل اقداماتی که چندین کشور دیگر هم دارند برای منافع ملی خودشان انجام می‌دهند را انتخاب کرده است.» دهلی‌نو پیشتر ضمن بی‌اعتنایی با مواضع دولت ترامپ تأکید کرده بود که خرید نفت از روسیه را متناسب با نیاز خود ادامه خواهد داد. وزارت خارجه هند افزود: «ما یک بار دیگر اعلام می‌کنیم که این اقدامات غیرمنصفانه، غیرقابل توجیه و غیرمنطقی هستند. هند برای حفاظت از منافع ملی خود، همه اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۵/۱۶ ۱۰:۴۴

هند نفت کشورهایی میگیره االاتر میفروشه به اروپا حالا باید 50درصد تعرفه بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.