آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

حرص و جوش آمریکا از ابتکار جدید ایران!

آمریکا مدعی شد که از اقداماتی که عراق را به دولت «مطیع» ایران تبدیل می‌کند، حمایت نمی‌کند.

حرص و جوش آمریکا از ابتکار جدید ایران!

به گزارش تابناک به نقل از نامه نیوز، «تمی بروس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه در اظهار نظری مداخله‌جویانه مدعی شد که از اقداماتی که عراق را به دولت «مطیع» ایران تبدیل می‌کند، حمایت نمی‌کند.

بغداد بیانیه داد

سفارت عراق اعلام کرد: عراق تابع سیاست هیچ کشوری نیست و با بسیاری از کشورها روابط دوستی و همکاری دارد.

سفارت عراق در واشنگتن در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت که عراق یک کشور دارای حاکمیت کامل است و عراق حق دارد طبق مفاد قانون اساسی و قوانین خود، توافق‌نامه‌ها و یادداشت‌های تفاهم منعقد کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: عراق تابع سیاست هیچ کشوری نیست و با بسیاری از کشورها روابط دوستی و همکاری دارد.

سفارت عراق در واشنگتن تاکید کرد که توافق امنیتی با ایران در چارچوب همکاری دوجانبه برای حفظ امنیت و کنترل مرزها صورت گرفته است.

وزارت خارجه آمریکا پیش از این در اظهاراتی مداخله جویانه اعلام کرده بود که واشنگتن از حاکمیت عراق حمایت می‌کند، ولی از طرح‌هایی که عراق را تابع و عامل ایران می‌کند؛ حمایت نمی‌کند.

گفتنی است که روز دوشنبه گذشته تفاهم امنیتی ایران و عراق توسط علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق با حضور نخست وزیر عراق به امضا رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.