آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
10بازدید

تاثیر موادمخدر بر آقای وزیر و موضع گیری‌هایش

وزیر داخله طالبان گفته است: مواد مخدر از کشورهای همسایه و حتی اروپا به افغانستان سرازیر می‌شود!

تاثیر موادمخدر بر آقای وزیر و موضع گیری‌هایش


به گزارش تابناک، وزیر داخله طالبان در اظهاراتی جنجالی مدعی شد که مواد مخدر صنعتی نه از افغانستان، بلکه از کشورهای منطقه و حتی اروپا به این کشور قاچاق می‌شود!
سایت طلوع نیوز از افغانستان گزارش داده است ‌که عبدالمتین قانع، سخنگوی این وزارت، با لحنی طعنه‌آمیز از نبود همکاری جهانی در مبارزه با مواد مخدر گلایه کرد و گفت: «برخی فکر می‌کنند افغانستان مواد مخدر تولید می‌کند، اما حالا خودشان دارند به ما قاچاق می‌کنند!»
قانع با اشاره به دستگیری قاچاقچیانی از کشورهای اروپایی در سال گذشته، ادعا کرد که کشت کوکنار در افغانستان کاملاً ریشه‌کن شده و قاچاق مواد مخدر به صفر رسیده است. او از کشورهای همسایه خواست تا جلوی ورود مواد مخدر صنعتی به افغانستان را بگیرند و افزود: «ما که کارمان را کردیم، حالا نوبت شماست!»
این اظهارات در حالی مطرح شده که گزارش‌های سازمان ملل و کشورهای همسایه، برعکس، از افزایش قاچاق مواد مخدر از افغانستان به منطقه ابراز نگرانی کرده‌اند.
 به نظر می‌رسد طالبان  با این موضع‌گیری،  توپ را به زمین دیگران انداخته و سعی دارد خود را قهرمان مبارزه با مواد مخدر نشان دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.