آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

یک منبع آگاه مدعی شد؛

احتمال حمله به لبنان تا پیش از عید کریسمس

از سوی دیگر، در یک سال اخیر، سید «حسن نصرالله»، دبیرکل «حزب الله» لبنان و دیگر مقامات ارشد این حزب، بارها و بارها در سخنرانی های گوناگون اعلام کرده اند، در صورت هر گونه حمله از سوی ارتش صهیونیستی به لبنان، همه نقاط سرزمین های اشغالی و حتی تل آویو در تیررس موشک های حزب الله قرار خواهد گرفت.

احتمال حمله به لبنان تا پیش از عید کریسمس
سرویس بین الملل ـ اخبار رسیده از لبنان، حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی، می خواهد در آینده ای نزدیک، بار دیگر و با هدف از بین بردن حزب الله به لبنان حمله کند.

به گزارش «تابناک»، یک منبع آگاه با بیان موضوع بالا به خبرنگار ما گفت: تحرکات رصد شده نشان می دهد که ارتش صهیونیستی در حال آماده سازی خود برای حمله به لبنان است و احتمال می رود این حمله حتی پیش از فرا رسیدن سال جدید میلادی (حدود 35 روز دیگر) به رخ دهد.

این منبع همچنین افزود، هم اکنون درباره اینکه جنگی محدود و با هدف بمباران مواضع «حزب الله» و تخریب زیرساخت های آن و یا جنگی گسترده برای اشغال بخشی از خاک لبنان باشد، اختلاف نظر جدی وجود دارد، به گونه ای که ممکن است، این اختلافات مانع از حمله یاد شده شود.

در همین راستا، پیش از این، کارشناسان مسائل استراتژیک و بین الملل پیش بینی کرده بودند در صورت حمله دوباره رژیم صهیونیستی به لبنان، احتمال وقوع جنگ تمام عیار در منطقه نیز هست.

از سوی دیگر، سید «حسن نصرالله»، دبیرکل «حزب الله» لبنان و دیگر مقامات ارشد این حزب در یک سال اخیر، بارها و بارها در سخنرانی های گوناگون اعلام کرده اند، در صورت هر گونه حمله از سوی ارتش صهیونیستی به لبنان، همه نقاط سرزمین های اشغالی و حتی تل آویو در تیررس موشک های حزب الله قرار خواهد گرفت.

هرچند اکنون آمار دقیقی از تعداد موشک هایی که «حزب الله» در اختیار دارد، در دست نیست؛ اما «أنیس نقاش»، کارشناس مسائل لبنان چندی پیش، در گفت وگویی از وجود دست کم چهل هزار موشک نزد «حزب الله» خبر داد.

گفتنی است، پیش از این نیز منابع منطقه ای و برخی رسانه های بین المللی از احتمال آغاز جنگ جدیدی از سوی صهیونیست ها تا پیش از سال 2011 میلادی خبر داده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۴:۵۲

از جوانان پارسي ميخوام كه در مورد عيد پوريم صهيونيستها و قتل عام بيش از 77 هزار ايراني و همينطور هامان وزير لايق خشايار شاه بدستور مردخاي و استر يهودي در روز 13 فروردين كمي مطالعه بفرماييد و بدانيد كه بزرگترين دشمن ايرانيان باستان چه كساني بودند.

amir۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۴:۱۳

آخجون جنگ بالاخره این موشک ها یه جا باید آزمایش ئاقعی بشه کجا بهتر از سر اسراییلی ها؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۳:۱۰

یاد سکانسی از فیلم محمد رسول الله(ص) افتادم که میگفت:...... برای آسمون میجنگند....تو این جنگ هم که شکست خوردند ، میگن خواست خدا بوده ..... دارن برای سال بعد آماده میشن .

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۲:۴۲

با و حشتي كه ارتش صهيونيست ها از جنگ 33 روزه و مقاومت غزه دارد تا 33 سال ديگر جرات فكر كردن در مورد حمله به حزب الله را نخوهند داشت

حسین۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۱:۲۳

دوستانی که نظر می دهند بهتر است بدون جانبداری و با درنظرداشتن واقعیات حرف بزنند کسانی که می گویند کدام منبع؟ معلوم میشود از الفبای سیاست همچیزی سر در نمی آورند.

محمد۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۰:۵۶

خوشم میاد فقط نظرات احساسی و .. ".. 18 ساله های از زیر دست معلم پرورشی بیرون اومده" رو می گذارید یک روز این مردم هم متوجه قضیه می شوند و اونوقت نون شماها آجر میشه!

عون۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۹:۵۰

یک میلیون امتیاز منفی هم که بدهید در این اراده ما هیچ خللی وارد نمی شود:
اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود.
امام روح الله

عماد۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۹:۲۸

آقا من فکر میکنم یک جریانی سعی داره از سیستم رای نظرات شما سوء استفاده کنه, اینقدر رای منفی به نظرات ضد اسرائیلی غیر طبیعی هست.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۰:۵۱

خيالتون راحت اين اسرائيل از خونه عنكبوت هم سست تره .
اي كاش به ايران حمله كنه چون روز بعد از حملش ديگه از اسرائيل اثري جز تله اي از خاك نمي مونه.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۲:۱۴

داداش دشمن را دستكم گرفتن نه شيوه انبياست و نه شيوه اوليا؛ من نميدونم ما با كدوم اسباب ظاهري برتري اينقدر رجز ميخونيم حالا بگذريم از اينكه شيريني دنيا بدجوري زير دندون بعضي مبارزين و مجاهدين ديروز چنان مزه كرده كه ديگه حرمت خون برادر خودشان رو هم نگه نميدارند چه برسه به نگهداري ايمانشان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۰:۰۲

احتمال حمله فعلا بعید است. هدف ایران است. ابتدا حریری به تهران می آید تا از ایران قول بگیرد تا در صورت اعلام رای دادگاه رفیق حریری(به ظاهر به رغم میل باطنی حریری) ، حزب الله لبنان را بی ثبات نمی کند و ایران در این امر یاری خواهد داد. اما بعد از صدور حکم و محکومیت حزب الله و گذشت زمان و سنگین تر شدن پرونده ایران (بخاطر حمایت از جنبش مقاومت حزب الله) بعد از حادثه نیجریه و ادامه سریال تا با ادامه تحریمها زمینه حمله نظامی به ایران فراهم شود.

فریبا۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۲۳:۵۲

این اسرائیلی ها در طول این 60 سال همیشه در حال وحشی گری بودن,
انگار تا از روزگار حذف نشن زمین آروم نمیشه!

من۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۲۳:۳۸

کوچولو می بینمش.....!

عبدالله۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۲:۵۶

ان الله مع المومنین و حزب الله هم الغالبون

رضا۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۲۱:۲۰

براي اسرائيل ، هر مسلمان يه سطل آب كافيست

عماد۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۹:۵۵

ان حزب االه هم الغالبون

دنگ فنگ۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۹:۲۵

به ياري ايزد منان اين بار شكستي خفت بار تر از پيش خواهد خورد

امین۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۳۴

به ما هیج ربطی نداره

مازيار۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۱:۴۲

هيچ ميدوني دو ت از مهمترين زيارتگاههاي يهوديها تو ايرانه؟
مورذخاي و استر در همدان و دانيال نبي در شوش ميدوني اسرائيل چندين كيلومتر از خاك وطنت رو نشونه گرفته؟
گذشته از انديشه فاشيستي اسرائيل حتي اگر اسلامي هم فكر نكنيم باز هم اسرائيل براي ايران تهديده،شايد با عربستان و اردن كاري نداشته باشه ولي با ايران كار داره

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۸:۴۶

ببینمد آفرین برای مسلمونای چین هم خودتو هلاک کردی مثل الان؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۹:۰۷

لبنان يك سنگر هست دوست عزيز ... سقوط اين سنگر , نزديك شدن دشمن به خاكريز ايران ميشه !! حالا فهميدي كه چرا اهميت دارد ؟؟ دقيقا به همون اندازه اهميت دارد كه , امريكا در حال ساخت سنگرها و سپرها در 10 هزار كيلومتري مرز ها خود هست , حالا باز بگوييد كه به ما چه ربطي داره كه به لبنان كمك كنيم.

آفرین!۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۸:۵۳

واقعا که بالاخره اونا هم انسانن ، تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی!!!

بنفش۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۲۰

من از اسرایل میخام بعد از عید کریسمس حمله کند و این جشن رو برای صهیونیست های جهان به عزا تبدیل نکند!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۰۸:۴۵

ببینم مگه داری تخته نرد بازی می کنی کری می خونی؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۰۵

تابناك مي گويد منابع آگاه و حتي يك خبرنگاري را هم ذكر نمي كند. چون اين خبر از طرف دشمن صهيونيستي مي باشد. اگر تابناك در خبر صداقت هم داشته باشد حتما آن را از دوستان صهيونست آگاه خود بدست آورده است.

جواد۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۰۵

اولا غلط میکنه.
ثانیا طبق گفته های رهبر انقلاب،این دفعه اگه اسرائیل بخواد همچین غلطی بکنه منجر به نابودی خودش میشه.
*یدالله فوق ایدیهم*

آبي۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۰۴

منبع آگاه يعني چي؟
ترسيدي از كيهان عقب بيفتي؟

مازيار۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۰۳

واقعا" اسرائيل ريسك بزرگي به جون خواهد خريد كه جنگ دومي با حزب الله ممكنه در صورت شكست پايه هاي لرزان حكومت اسرائيل رو كاملا" تخريب كنه من نميگم پيروز كيه يا كي نيست نظاميان اسرائيل بايد پيشبيني شكست 1% بكنن اين ميتونه خودكشي باشه به نظر مياد اسرائيل برگه هاش دوسر سوخته و اگر نجنگه هم چيزي براي بازي نداشته باشه
تاسفباره كه باز بايد تصاوير زشت مرگ رو ديد اميدوارم پيشبيني كارشناسان اشتباه باشه و جنگي رخ نده از زماني كه چشمم اين دنيا رو ديده روزي بدون خون ريزي وجود نداشته آرزوي دنياي عاري از سلاح و جنگ رويائيه كه اي كاش اونهم مثل سفر به كره ماه روزي تحقق پيدا كنه

علي۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۶:۰۱

اسرائيل هيچ غلطي نمي تواند بكند به نظر من اسرائيل با اين حركت مرگ خويش را حتمي مي سازد . من اميدوارم كه جوانان شجاع لبنان درس خوبي به اسرائيل خواهند داد . (و من الله توفيق)

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۵:۵۳

اسرائيل تقريبا بطور كامل نابود خواهد شد

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۵:۵۱

ای ناقلا! یعنی شما نمیدونید حزب الله چند تا موشک داره؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۵:۳۳

انشاءالله در این جنگ هر 40 هزار موشک روی سر اسرائیلی ها ریخته خواهد شد

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۵:۱۴

باز هم اسرائیل شکست خواهد خورد

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۵:۴۶

نظرات منفي دليل بر اسرائيل دوست بودن نيست حتمااگه ما بگيم فوتبال برزيل ايران رو شكست ميده اونوقت از نظرشما ضد وطني ميشيم واقعا كه...

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۲:۵۱

اتفاقا واقع بینی میگه که اسرائیل کاری از پیش نمیبره مگر در جنگ 33 روزه شکست نخورد ؟اگر بار دیگر هم بخواهد همچین کاری بکند حزب الله جلویش می ایستد .بخشی ازآیه قرآن کریم است که « فإن حزب الله هم الغالبون» اگر ما در راه خدا حرکت کنیم خداوند ما را یاری میکند البته این برای کسانی است که ایمان دارند نه ...

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۷ ۱۱:۳۸

اقای ناشناس و بقیه دوستان که رای مخالف دادید. توجه شما را به جلب میکنم به این ایه از قران

فان حزب الله هم الغالبون

ممنون که بر خلاف ایه قران رای میدید و لجاجت میکنید!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۲۱:۵۲

علی جان ... واقع بینی منافاتی با دوستی و دشمنی نداره. فکر نکنم شما هم در جایگاهی باشید که صلاح دیگران رو تشخیص بدید که کی رای بده کی رای نده.

علي۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۹:۰۵

واقعا از تعداد رتبه هاي منفي متعجب هستم !!! اسرائيل دوستان عزيز لازم نيست حتما اينجا هم خودشون رو نشون بدن

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۱۵:۱۲

منبع آگاهتون کیه ؟
سال میلادی جدید 1 ماه و 3 روز دیگه

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۰۶ ۲۰:۱۳

بنده به عنوان یک مسلمان ایرانی اماده جهاد در راه خدا هستم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.