آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
0بازدید

اسرائیل دست به دامان آمریکا شد

منابع صهیونیست به نگرانی‌های روز افزون تل آویو در قبال تحرکات نظامی مصر و درخواست از آمریکا در این خصوص اشاره کردند.

 

اسرائیل دست به دامان آمریکا شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که تنش‌های روز افزون بین تل‌آویو و قاهره بر آینده توافقنامه صلح امضا شده میان ۲ طرف سایه افکنده است.

در این گزارش آمده است، توافق صلح مذکور برای نخستین بار طی ۴۶ سال گذشته با خطرات جدی رو به رو شده است. تل‌آویو با نگرانی گزارش‌های منتشر شده در خصوص استقرار نظامیان مصری نزدیک مرز‌های نوار غزه را رصد می‌کند.

شبکه صهیونیستی کان نیز گزارش داد که تل‌آویو از آمریکا خواسته برای بررسی ماهیت تحرکات نظامی مصر و حجم این تحرکات در صحرای سینا وارد عمل شود.

یک مسئول صهیونیست بلندپایه نیز گفت که این حجم از تحرکات نظامی نگرانی‌های راهبردی رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۰۱ ۱۴:۱۹

دنبال بهانه برای حمله به مصر هستند ممکنه حتی خود حکام مصر با هماهنگی آمریکا این بهانه رو بدن تا ارتش مصر رو تضعیف کنند

احد۱۴۰۴/۰۷/۰۱ ۱۴:۰۹

فریب است
اسراییل در حال فریبکاری است میخواهد مصر را به بی احتیاطی نظامی بکشد بعد به مصر حمله کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.