آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4230بازدید

ديدارهاي هاشمي و علي آبادي با فيروز كريمي

"فيروز كريمي" با رييس سازمان تربيت بدني ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش ايسنا، در حالي كه پس از فسخ قرارداد فيروز كريمي با استقلال اهوار شايعاتي مبني بر دخالت مستقيم رييس سازمان تربيت بدني در فسخ اين قرارداد و ممنوع‌ الفعاليت كردن وي مطرح شده بود، صبح امروز كريمي با حضور در سازمان با محمد علي آبادي و كيومرث هاشمي ديدار و گفت‌وگو كرد.

كريمي ابتدا با هاشمي صبحت كرد و پس از جلسه با معاون سازمان تربيت بدني با حضور در دفتر محمد علي آبادي با او ديدار و گفت و گو كرد تا سوءتفاهم هايي كه وجود داشته برطرف شود.

پس از آن كه از فيروز كريمي در برنامه مثلث شيشه‌اي در مورد رييس سازمان تربيت بدني پرسيده شد، او گفت:‌ "مديري توانا و كاربلد اما در شهرداري" ‌پس از اين اظهارنظر شايعه اي در رسانه‌ها مطرح شد كه به دستور محمد علي آبادي از اين پس تيمي براي مربيگري به كريمي داده نخواهد شد. اما در جلسه امروز كريمي با رييس سازمان تربيت بدني سوءتفاهم‌هاي پيش آمده برطرف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.