آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

قتل دختر ۵ ساله به دست پدر و مادر بی‌رحم

اسرار زوج آمریکایی که دخترشان را بر اثر تنبیه به قتل رسانده بودند، بعد از ۵سال فاش شد.

قتل دختر ۵ ساله به دست پدر و مادر بی‌رحم

به گزارش تابناک به نقل از‌ای‌بی‌سی، ۵ سال پیش، پلیس ایالت واشنگتن آمریکا در جریان ناپدید شدن دختری ۵ ساله به نام اوکلی کارلسون قرار گرفت. مادر و پدر او می‌گفتند دخترشان مقابل خانه در حال بازی بوده که گم شده و هر چه گشته‌اند، ردی از او پیدا نکرده‌اند.

با گذشت سال‌ها، هیچ ردی از دختر گمشده به دست نیامد و پرونده راکد ماند تا اینکه مدتی قبل ماموران متوجه شدند که بعد از مفقود شدن اوکلی، وقتی خواهر و برادرش سراغ او را می‌گرفتند، مادرشان آنها را کتک می‌زد و در انباری زندانی می‌کرد.

ماموران این بار سراغ بچه‌ها رفتند و خواهر اوکلی به پلیس گفت که گاهی از اتاقک زیر پله صدا‌هایی می‌آمد و رفتار مادرم مشکوک بود، هر بار که از مادر سوالاتی درباره اوکلی یا صدا‌های مرموز می‌پرسیدیم، تنبیه می‌شدیم.

پلیس در جست‌و‌جو از آن اتاقک بقایای جسد اوکلی را پیدا و مادر و پدرش را دستگیر کرد.

آنها اعتراف کردند که قصد تنبیه دخترشان را داشته و به همین دلیل او را زندانی کرده بودند تا اینکه متوجه شدند وی جان باخته است.

این زوج اکنون در بازداشت هستند و به زودی در دادگاه حاضر خواهند شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۴/۰۷/۲۰ ۱۲:۰۸

مرض دارید بچه به دنیا میارید؟؟؟؟

kh۱۴۰۴/۰۷/۲۰ ۰۹:۵۱

قیافه زنه تابلوئه که روان پریشه ...

ناشناس۱۴۰۴/۰۷/۲۰ ۰۹:۳۲

خاک بر سرتون.نزایین خوب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.