آخرین خبرهوای تهران در وضعیت نارنجی
10بازدید

دستگیری ۲ عضو شورای شهر کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه، از دستگیری هفت نفر از جمله ۲ عضو شورای شهر کرمانشاه به اتهام تشکیل شبکه ارتشا و اختلاس خبر داد.

دستگیری ۲ عضو شورای شهر کرمانشاه

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ حمیدرضا کریمی دادستان کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران، از دستگیری ۲ عضو شورای شهر کرمانشاه به اتهام اختلاس و ارتشا خبر داد و اظهار کرد: ۲ عضو شورای شهر، یکی از شهرداران مناطق هشت‌گانه، یک مدیر و ۲ کارمند شهرداری و یک آپارتمان‌ساز از جمله دستگیرشدگان هستند.

وی تأکید کرد: این افراد متهم به فساد مالی و سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود در شورای شهر و شهرداری کرمانشاه هستند.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر، از مجموع هفت متهم این پرونده، پنج نفر با قرار بازداشت موقت زندانی و تحقیقات از آنان برای روشن‌شدن تمامی ابعاد جرایم آنان ادامه دارد و دو نفر دیگر با صدور قرار تأمین کیفری مناسب (وثیقه) فعلاً آزاد شده‌اند

وی افزود: این افراد متهم به تشکیل یک شبکه پیچیده فساد مالی بوده‌اند که در آن، مبالغ هنگفتی از منابع عمومی و پروژه‌های شهرداری به نفع خود برداشت کرده‌اند.

دادستان کرمانشاه تأکید کرد: برخی از اعضای این شبکه همچنین متهم به دریافت رشوه برای تسهیل در پروژه‌های ساختمانی و اجرایی در سطح شهر هستند.

وی تصریح کرد: تحقیقات پرونده جهت شناسایی تمامی مرتبطین با موضوع و کشف جرایم ارتکابی همچنان ادامه دارد و باتوجه‌به مستندات به‌دست‌آمده، احتمال احضار یا جلب افراد دیگر در روز‌های آینده وجود دارد.

کریمی با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضائی با مفسدان اقتصادی گفت: دستگاه قضائی با هیچ فرد، گروه یا جناحی که بخواهد به اموال عمومی و بیت‌المال دست‌درازی کند، مماشات نخواهد کرد و با قاطعیت در چارچوب قانون با عوامل مفسده‌انگیز برخورد خواهد شد.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: گ در روند رسیدگی به این پرونده، تمامی مستندات و مدارک مرتبط با فساد مالی این افراد به‌دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تصمیمات قضائی بر اساس عدالت و قانون اتخاذ خواهد شد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محسن رنجبرنژاد۱۴۰۴/۰۷/۲۴ ۱۲:۲۹

اشد مجازات و جریمه های سنگین و محرومیت از خدمات دولتی و اجتماعی، واجب ترین و صحیح ترین کار ممکن است. همچنین آشکار کردن نام و حضورشان در ملا عام.

پیمان۱۴۰۴/۰۷/۲۳ ۲۱:۰۶

۹۹درصد کسانی که کاندید شورای شهر می شوند برای منفعت شخصیه،،اکثرا روستایی و تازه شهریند،،،باید شورای شهر به شورای محله با همان منطقه تغییر کند،،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.