آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

ضربه مهلک ‌به اخلالگران ‌حوزه آرد و گندم

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از کشف یک‌هزار و ۳۹۹ تُن آرد و گندم خارج از شبکه توزیع به‌ارزش ۲۸۰ میلیارد ریال در زنجان خبر داد.

ضربه مهلک ‌به اخلالگران ‌حوزه آرد و گندم

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ سرهنگ مرتضی عباسی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران با هماهنگی قضایی و تلاش‌های شبانه‌روزی اطلاعاتی و پلیسی، در بازرسی از انبار چندین شرکت، جمعاً یک‌هزار و ۳۹۹ تُن آرد و گندم (۶۹۱ تُن گندم و ۷۰۸ تُن آرد یارانه‌ای) خارج از شبکه توزیع کشف و ضبط کردند که در این خصوص ۱۶ نفر دستگیر شدند و ۲ دستگاه کامیون توقیف شد.

‌عباسی با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی بیان کرد: کارشناسان ارزش اموال مکشوفه را بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان در پایان از شهروندان عزیز درخواست کرد در صورت مشاهده و آگاهی از هرگونه جرائم اقتصادی، احتکار یا قاچاق کالا و ارز، موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ یا شماره تماس ۰۹۶۳۰۰ با کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی در میان بگذارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.