آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
7بازدید

معافیت دائم مدافع استقلال صادر شد

مدافع چپ استقلال موفق شد با اخذ معافیت دائم، پرونده اعزام به سربازی‌اش را برای همیشه ببندد.

معافیت دائم مدافع استقلال صادر شد

ابوالفضل جلالی، مدافع چپ تیم فوتبال استقلال، سرانجام توانست یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شخصی و حرفه‌ای خود را پشت سر بگذارد. این بازیکن از مدت‌ها پیش درگیر مسائل مربوط به وضعیت خدمت سربازی خود بود و در مقاطع مختلف از جمله ابتدای فصل جاری و حتی فصل گذشته، شایعاتی درباره عدم دریافت معافیت او مطرح می‌شد.

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه، جلالی پیش از آغاز فصل با انتشار استوری‌ای در صفحه شخصی خود اعلام کرده بود که مشکلش برطرف شده، اما همچنان گمانه‌زنی‌هایی درباره موقتی بودن معافیت او وجود داشت و گفته می‌شد ممکن است مجبور شود برای گذراندن دوران سربازی راهی تیمی نظامی شود.

در حالی که طی روزهای اخیر دوباره بحث درباره وضعیت خدمت سربازی برخی بازیکنان فوتبال ایران بر سر زبان‌ها افتاده، حالا خبر رسیده که ابوالفضل جلالی موفق به دریافت معافیت دائم از خدمت شده است.

گفته می‌شود این بازیکن از طریق پرونده کفالت اقدام کرده و پس از طی مراحل قانونی و اداری طولانی، توانسته معافیت خود را به طور کامل بگیرد. جلالی در ماه‌های گذشته بارها برای تکمیل مدارک و پیگیری وضعیت خود به سازمان نظام وظیفه مراجعه کرده بود و اکنون با صدور حکم نهایی، این موضوع به طور رسمی پایان یافته است.

به این ترتیب، یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های ذهنی جلالی و کادر فنی استقلال برطرف شد و دیگر مانعی برای ادامه حضور او در ترکیب آبی‌پوشان وجود ندارد. این مدافع چپ حالا می‌تواند بدون دغدغه اداری یا احتمال انتقال به تیم‌های نظامی، تمام تمرکز خود را روی مسابقات پیش‌رو بگذارد و با آرامش کامل به مسیر حرفه‌ای‌اش در استقلال ادامه دهد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۱۹ ۱۲:۵۱

حالا جالبه معافیت پزشکی باشد !!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۱۹ ۱۲:۲۳

دکتر بیرو هم معاف شده؟

رضا۱۴۰۴/۰۸/۱۹ ۱۲:۰۹

چرا دیگران برای گرفتن پایان خدمت برای یه پروانه کسب ساده باید برن خدمت سربازی اما بازیکنان مرفه بی درد فوتبال باید انقدر راحت بدون هرگونه قهرمانی و خارج از قاعده معافیت بگیرن؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.