تابناک گزارش می دهد؛
مونتاژی ها تسلیم دلار شدند / این خودروها در شوک جهش های چند ده میلیونی
سقف قیمتی خودرو کجاست؟
رشد جنونآمیز و ناگهانی قیمتها در یک روز، بازار خودروی ایران را با موج سهمگینی از گرانی مواجه ساخت و عملاً هیچ محصولی از این شوک در امان نماند در حالی که خودروهای پرفروشی مانند پژو ۲۰۷ پانوراما و دناپلاس فاصله چندانی با ورود به کانال یک و نیم میلیارد تومان ندارند، محصولات مونتاژی نیز تسلیم نوسانات نرخ ارز و تورم شده و جهشهای باورنکردنی چند دهمیلیونی را در سوابق قیمتی خود ثبت کردند.

رشد جنون آمیز قیمت ها در یک روز کار خود را کرد و موج گرانی را به بازار خودرو آورد؛ این درحالی است که قیمت پژو ۲۰۷ پانوراما و دناپلاس در مسیر یک و نیم میلیارد تومانی رفتند و خودروهای مونتاژی تسلیم دلار و تورم شده و جهش های باورنکردنی را ثبت کردند.
به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، در امتداد تشدید انتظارات تورمی و نوسانات نرخ ارز، موج گرانی روز گذشته به طور جدی بازار خودرو را تحت تأثیر قرار داد و قیمتها را به سقفهای جدیدی رساند. بر اساس رصد قیمتی، درحالیکه دنا پلاس با رینگ فولادی ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و ۱.۲۵۰ میلیارد تومان شد، در بازار مونتاژیها نیز شاهد رشد ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومانی در محصولاتی چون لاماری ایما و فیدلیتی الیت ۷ نفره بودیم که نشان میدهد محرک اصلی گرانی، هیچ حد و مرزی را برای افزایش قیمتها نمیشناسد.
براساس رصد قیمتی از بازار ، شاهین اتوماتیک پلاس ۵۰ میلیون تومان گرانتر از روزهای گذشته شد و به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید و پژو ۲۰۷ حدود ۳۰ میلیون تومان گرانتر شد و به ۹۸۰ میلیون تومان رسید.
دنا پلاس با رینگ فولادی ۳۰ میلیون تومان گرانتر شد و به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون رسید درحالی که پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما با ۳۵ میلیون تومان افزایش رقم یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان را ثبت کرد درحالی که سورن پلاس دوگانه سوز ۲۰ میلیون تومان گرانتر شد و به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون رسید.
دربازار مونتاژیها، فیدیلیتی الیت ۷ نفره ۸۰ میلیون تومان گرانتر شد و تیگو ۷ پرومکس ۶۰ میلیون تومان تنها به فاصله چند روز گرانتر شد و به ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون رسید . همچنین لاماری ایما ۶۰ میلیون تومان گرانی را در روزهای اخیر به ثبت رساند و به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون رسید.
البته این ارقام مربوط به قیمتهای بازار آزاد بوده و ممکن است در طول روزهای آینده نوسانات جزیی داشته باشد که محرک اصلی این افزایش قیمتها معمولا تشدید انتظارات تورمی و نوسانات نرخ ارز است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
میرسلیم کجاست از وقتی رفته واردات خودرو و تویوتا با شرکت ا ت ه دیگه حرف نمیزند رانتش چسبیده است
شکر
رئیس جمهورهای قبلی در مقابل این همه بی ارزش شدن پول و گرانی حداقل یک سرفه میکردن دریغ از یک سرفه توسط پزشکیان
اصلا انگار این بنده خدا وجود ندارد
تا هرجا ملت همیشه در صحنه صف بکشن واسش
خودروسازها،هرچقدر میتونید گرون کنید،ملت مشکلی ندارن!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.