آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
5بازدید

دستور پزشکیان درباره معیشت مردم

مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.

دستور پزشکیان درباره معیشت مردم

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، یکصد و چهلمین جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به مباحث مطرح‌شده در جلسه صبح مجلس شورای اسلامی پیرامون لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، تأکید کرد: به لحاظ اعتقادی باور دارم که در شرایط کنونی و با توجه به تصمیمات و وضعیت اقتصادی کشور، همچنان اصلی‌ترین و مهم‌ترین توجه و نگاه ما باید معطوف به معیشت مردم باشد. اولویت اول و مهم‌ترین اولویت کشور، معیشت مردم است و هر میزان درآمد ارزی که کشور در اختیار دارد، باید پیش از هر بخش دیگری در خدمت بهبود معیشت مردم قرار گیرد.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت اصلاح ساختار دولت تصریح کرد: ما به دنبال کوچک‌سازی دولت و کاهش هزینه‌های آن هستیم. 

رئیس جمهور با یادآوری سخنان خود در صحن علنی مجلس اظهار داشت: همان‌گونه که صبح امروز در مجلس نیز تأکید کردم، اگر نتوانیم معیشت مردم را حل کنیم، سرانجام آن، گرفتاری برای همه ما خواهد بود. 

در ادامه این جلسه، اعضای هیئت دولت به بررسی پیشنهادهای ستاد اقتصادی درباره معیشت و همچنین موضوع سیاست‌های ارزی سال آینده پرداختند و این موضوع به‌صورت مفصل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یونس۱۴۰۴/۱۰/۰۸ ۱۰:۲۷

اقای دکترپزشکیان شما با حرفای نابخردانه معیشت ملت رو دادی به فنا. حالا برای ملت که زیر چرخ اقتصاد دارند خرد و خاکشیر میشند نسخه میپیچی؟!

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۸ ۰۰:۲۵

فقط نباش همین.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۳:۱۴

هع!

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۳:۰۸

بشین بابا.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۵۴

کلا پرت و پلا میگه

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۴۳

از وضعیت قیمت ها و معیشت مردم کاملا میزان اهمیت آن برای دولت مشخص است

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۳۷

دستور...به کی..به چی....چطور اجرا بشه...کی اجراش کنه!!! کی انوقت

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۱۷

بخاطر همینه که قیمت ارزاق هر روز داره به قله نزدیکتر میشه

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۱۲

هه
هروقت بودجه صدا و سیما صفر کردی بعد

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۱۱

تو را بخدا تو یکی فقط اسم معیشت رو نیار که چیزی بعنوان سفره جلوی مردم باقی نذاشتی

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۲:۰۹

با حرف زدن سفره مردم پر نمیشه و دیره دیگه همه رو بردین زیر خط فقر حالا یادتون اومده

رض۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۵۹

یارانه من بیکارو قطع کردی

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۵۳

🤣🤣

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۳۷

پزشکیان با دلار چند تومنی؟ معیشت مردم رفته هوا ، تو شعار میدی؟

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۳۶

جون‌دادا ول کن ، دستور نده . بیشتر بهمش نزن . بزار آدمها کار خودشان را بکنند . خودت ناترازی دستورات تراز را بهم‌می زند

ناصر۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۲۵

ما را به خیر شما هیچ امیدی نیست

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۲۴

این حرفا همه باد هواست. قیمت همه چیز را چند برابر کردند بعد با دادن دوسه تا ماکارونی و نصف مرغ و چندتا تخم مرغ می خواهند معیشت برای مردم درست کنند.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۷ ۲۱:۲۳

منم دستور میدم برای رفاه و معیشت و زندگی خوب برای مردم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.