رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۱

اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آلمان علیه ایران

وزیر خارجه آلمان در اظهاراتی مداخله‌جویانه، از مقامات جمهوری اسلامی ایران خواست تا به تعهدات بین‌المللی پایبند باشند!

اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آلمان علیه ایران

به گزارش تابناک به نقل از همشهری‌آنلاین، درحالی‌که جمهوری اسلامی ایران طی روزهای اخیر بارها تاکید کرده که اعتراضات مردم را نسبت به وضعیت معیشت به‌رسمیت می‌شناسد و برای حل آن تلاش می‌کند، «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان با دخالت در سیاست‌های ایران ادعا کرد: «مردم ایران این روزها به خیابان‌ها آمده‌اند. این حق آنهاست که نظر خود را به صورت مسالمت‌آمیز بیان کنند.»

او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد: «من استفاده بیش از حد از زور علیه تظاهرکنندگان مسالمت‌آمیز را محکوم می‌کنم و از حاکمان ایران می‌خواهم که به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشند.»

اظهارات این مقام آلمانی درحالی است که برلین سابقه سیاه حقوق‌بشری در کارنامه خود دارد و هنوز پرونده همدستی آن با رژیم بعث عراق در ارتکاب جنایت علیه مردم ایران از طریق سلاح شیمیایی باز است. 

 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۲:۴۷

خیلی مسخره است تحریم میکنن بعد میگن معیشت مردم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.