آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
11بازدید

تهران سه شنبه آتی از خفگی خارج می‏شود

طي روزهاي يكشنبه و دوشنبه شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه‌هاي مركزي زاگرس شاهد بارش باران، وزش باد و كاهش قابل توجه دما و در ارتفاعات و مناطق سردسير بارش به صورت برف است.

كارشناس سازمان هواشناسي مي‌گويد:از روز يكشنبه سامانه بارش‌زايي نواحي غربي كشور را تحت تاثير قرار مي‌دهد كه طي آن روز سه‌شنبه، مناطق مركزي، شمالي، شمال شرقي و تهران با تحت تاثير سامانه بارشي قرار مي‌گيرد.

به گزارش خبرنگار ايلنا پروين مرادمند كارشناس سازمان هواشناسي در مورد وضعيت جوي در طي روزهاي آينده گفت: در روزهاي جمعه و شنبه و يكشنبه براي سواحل شمالي كشور و شمال سيستان بين چهار تا هفت درجه افزايش دما پيش‌بيني مي‌شود.

او ادامه داد:اما از روز يكشنبه سامانه بارش‌زايي كه اكنون روي دريا سياه مستقر است، نواحي غربي كشور را تحت تاثير قرار مي‌دهد كه طي روزهاي يكشنبه و دوشنبه شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه‌هاي مركزي زاگرس شاهد بارش باران، وزش باد و كاهش قابل توجه دما و در ارتفاعات و مناطق سردسير بارش به صورت برف است.

مرادمند تاكيد كرد: اين شرايط سبب مي‌شود كه در روز سه‌شنبه، مناطق مركزي، شمالي، شمال شرقي و تهران با شدت كمتري تحت تاثير سامانه بارشي قرار بگيرد.

او پيش بيني كرد، اين مسئله كاهش پايداري هوا و ميزان آلاينده‌ها را موجب شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۱۲:۲۵

چرا تاثیر بنزین های پتروشیمی ها در آلودگی بی سابقه شهرهای ایران را بررسی نمی کنید؟

دانيال۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۰۹:۱۷

راجع به اين مساله زوج و فرد ياد آوري ميكنم محدوده طرح قرمز و طرح زوج و فرد، كه بعد از يك تاثير مقطعي گول زننده اثر محكمي در كم شدن آلودگي هوا، كاهش مصرف سوخت و روان شدن ترافيك نداشته و شاهد اين مدعا سهميه بندي و گران شدن بنزين، آلودگي بيش از پيش شهر بوده. پس به جاي انتخاب سهل الوصول ترين راه كه همان فشار به مردم جامعه بوده و هست به مديريت جامعه در همه ابعاد باشند از راه حل هاي كوتاه مدت و مقطعي پرهيز جدي كنند كه اگر به بيمار دردمندي مسكن تزريق كنيد عامل درد چون باقي است بعد از مدتي مرض با شدت بيشتري بروز مي كند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۰۹:۰۵

مشكلي نيست اگر هم نشد تيزپروازان نيروي سمپاشي هوارا از آلودگي نجات ميدهند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۰۸:۳۳

مگر اینکه در ایام سوگواری امام حسین ، خدا بخاطر امام حسین رحمش بیاید و این آلودگی را از بین ببرد . چون ما نتایج اعمالمان داریم میبینیم . من خرافاتی نیستم و پیشنهاد میکنم در باره این موضوع بیطرف و بدون غرور به اعمالمان فکر کنیم .

هواشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۰۸:۱۰

معلوم نیست این همه آدم تو سازمان هواشناسی چه کار می کنند ؟!! نه برفی ! نه با رونی ! نه بادی ! تعطلیش کنند بره دیگه !!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۲۳:۲۳

هفته پيش هم همين را گفتند حالا كدوم سه شنبه را ميگويند فقط خدا ميداند

ایدا۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۲۱:۱۶

اکه بارون بیاد حتما 2بار سجده شکر بجا میارم.یکی واسه اب یکی واسه هوا!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۲۱:۱۳

اگه تا اون موقع خودمون خفه نشیم

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۲۰:۳۹

به هواشناس بگید یکبار دیگه دقیقتر نگاه کنه...
گفته بود که چهارشنبه پایداری هوا کاهش پیدا می کنه و شاید هفته پیش هم همین را گفته بود.... جان مادرت درست نیگا کن

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۸ ۱۲:۰۶

آی دمت گرم!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۸:۳۱

یه پیشنهاد، به جای آب پاشی با هواپیما که هزینه بر است و احتمال سقوط هم هشتش، در یک بسیج ملی هر کسی از بالای پشت بام خودش اطراف خونه اش رو آب پاشی کنه!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۸:۱۲

به جای امید بستن به امداد های غیبی ، به فکر تولید بنزین سالم باشید .

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۸:۰۰

پس تا سه شنبه بايد خفه بشيم ديگه

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۷:۲۶

چرا این گزارش تاریخ ندارد. کدام سه شنبه هوای تهران خوب میشود؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۷:۲۲

قرار بود از دوشنبه این هفته از خفگی خارج شود! ولی گویا به سه شنبه هفته بعد موکول شده، این باد و سامانه بارش زا مثل اینکه وقتی به مرز ایران می رسند دور می زنند و برمی گردند!

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۷:۱۰

خدا را 100000000000000000 بار شکر

مورعی۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۶:۴۶

سه شنبه چه سالی انشا...؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۷ ۱۶:۲۸

‫تو این قضیه کسی نباید استیضاح مستیضاح بشه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.