محور آستارا - اردبیل باز شد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از بازگشایی کامل محور مواصلاتی آستارا به اردبیل و گردنه حیران با تلاش راهداران نمین و آستارا خبر داد.

فیبرز مرادی با اشاره به بارش شدید برف طی 2 روز گذشته و کولاک شدید در محور مواصلاتی پرتردد آستارا به اردبیل و بالعکس، اظهار کرد: محور آستارا.اردبیل در محدوده بعد از حیران تا تونل که براثر کولاک شدید و بهمن روز گذشته مسدود شده بود.
به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان افزود: پس از تلاش شبانه روزی راهداران خستگی ناپذیر شهرستان نمین وآستارا قبل از ظهر روز جمعه سوم دی ماه این مسیر بازگشایی شد.
مرادی ادامه داد: راه مزبور مربوط به استان اردبیل شهرستان نمین می باشد که در راستای کمک به استان همجوار و در امتداد اجرای شعار راهداری بدون مرز توسط راهداران آستارا با تمام قوا انجام گردید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.