آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
2بازدید

آلودگی هوا کار دست فوتبال داد

با وجود تاکید سازمان لیگ فدراسیون فوتبال مبنی بر برگزاری کلیه دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر و مخالفت این سازمان با لغو دیدارهایی که قرار است در شهر تهران برگزار شود، استانداری استان تهران در نامه‌ای به سازمان لیگ تاکید کرد دیدار امروز استقلال با شهرداری تبریز برگزار نشود.

سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال از لغو دیدار تیم‌های استقلال تهران و شهرداری تبریز در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، با وجود تاکید سازمان لیگ فدراسیون فوتبال مبنی بر برگزاری کلیه دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر و مخالفت این سازمان با لغو دیدارهایی که قرار است در شهر تهران برگزار شود، استانداری استان تهران در نامه‌ای به سازمان لیگ تاکید کرد دیدار امروز استقلال با شهرداری تبریز برگزار نشود.

به دنبال تاکید استانداری استان تهران مبنی بر لغو دیدار تیم‌های استقلال تهران - شهرداری تبریز در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر، سازمان لیگ برتر از برگزاری این مسابقه با 24 ساعت تاخیر خبر داد.

دیدارهای تیم‌های استقلال تهران - شهرداری تبریز قرار بود ساعت 15 امروز با قضاوت محمود رفیعی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود که به دلیل آلودگی هوا این بازی لغو شد.

براساس نشست مسئولان سازمان لیگ قرار است این دیدار با 24 ساعت تاخیر عصر فردا شنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود. البته این به شرطی است که تا فردا وضعیت هوای تهران شرایط بهتری پیدا کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۹ ۱۸:۰۶

این بی عدالتیه..
چرا بازی پرسپولیس لغو نکردند؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۹ ۱۷:۱۵

اون وقت این آلودگی کاری به بازی پیکان و ذوب آهن نداشت؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۱۹ ۱۵:۱۴

شنبه هواش از جمعه تعطیل بهتره؟
مملکت پت و مته

farhad۱۳۸۹/۰۹/۱۹ ۱۴:۰۵

گناه تبمها وتماشاگران چیست چرا دیشب اعلام نشد نه که این که ساعت 14 اعلام شود بازی برگزار نمیشه برای فدراسیون متاسفم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.