ترامپ: پوتین آماده توافق با اوکراین است
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به درگیری میان روسیه و اوکراین گفت که رئیسجمهور روسیه آماده توافق با اوکراین است.

به گزارش تابناک، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه در گفتوگو با نشریه «پالتیکو» عنوان کرد: «ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین باید به بحث یعنی حلوفصل مسالمتآمیز درگیری در اوکراین بپیوندد و با روسیه به توافق برسد.»
ترامپ تاکید کرد: «زلنسکی باید وارد عمل شود و باید به توافق برسد. من فکر میکنم ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه آماده توافق است.»
رئیسجمهور آمریکا که در کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود که به درگیری میان روسیه و اوکراین در عرض ۲۴ ساعت خاتمه خواهد داد، هنوز نسبت به حلوفصل این درگیری عاجز مانده و خودش نیز اذعان کرده که خاتمه این درگیری «دشوار است».
دونالد ترامپ همچنین مدعی شد که آمریکا «در حال مذاکره با کوبا» است و در عین حال افزود: «کوبا به کمک نیاز دارد و ما در حال مذاکره با کوبا هستیم. محاصره چند دههای ایالات متحده به وخامت اوضاع این کشور کارائیبی کمک کرده است.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.