آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
2بازدید

بازداشت صدها نفر درقطر به اتهام فیلمبرداری از انفجار

وزارت کشور قطر از بازداشت ۳۱۳ نفر از ملیت‌های مختلف به دلیل فیلمبرداری و انتشار کلیپ در فضای مجازی از وقایع اخیر خبر داد.

بازداشت صدها نفر درقطر به اتهام فیلمبرداری از انفجار

اداره کل تحقیقات جنایی قطر روز دوشنبه اعلام کرد که ۳۱۳ نفر از ملیت‌های مختلف را به دلیل فیلمبرداری و انتشار کلیپ‌های غیرمجاز و انتشار اطلاعات گمراه‌کننده دستگیر کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، در اطلاعیه این اداره (زیر نظر وزارت کشور قطر) آمده است: این بازداشت‌ها توسط اداره پیشگیری از جرایم اقتصادی و سایبری به عنوان بخشی از تلاش‌های مداوم برای مقابله با سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی انجام شد و اقدامات قانونی و اداری لازم علیه آن‌ها انجام خواهد شد».

وزارت کشور قطر همچنین بر اهمیت اجتناب از فیلمبرداری و انتشار ویدیوها یا انتشار هرگونه شایعه مربوط به تحولات جاری تأکید کرد و از مردم این کشور خواست تا تنها از منابع رسمی وابسته به دولت اطلاعات را دریافت کنند.

این وزارتخانه با تشدید تهدید خود علیه کاربران شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد که  «در انجام اقدامات قانونی لازم علیه هر کسی که مرتکب چنین تخلفاتی شود، تردید نخواهند کرد».

چندی پیش نیز پلیس دبی در اطلاعیه‌ای نسبت به انتشار محتوای انفجارها در شبکه‌های اجتماعی هشدار داد و برای آن جریمه مالی بسیار سنگین و حبس در نظر گرفت.

پلیس دبی اعلام کرده است که در صورت انتشار ویدئوی انفجارها، حداقل ۲۰۰ هزار درهم (بیش از ۹ میلیارد تومان) جریمه مالی یا حداقل دو سال حبس برای منتشر کننده در نظر گرفته خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.