ناو آبراهام لینکلن از منطقه فرار کرد
ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با شلیک موشک توسط نیروی دریایی ارتش از منطقه دور شد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس ،نیروی دریایی ارتش با اجرای عملیات موشکی و شلیک موشکهای ساحل به دریا، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را از منطقه دور کرد.
در اطلاعیه شماره ۳۲ ارتش جمهوری اسلامی ايران آمده است؛ نیروی دریایی ارتش در پاسخ به جنایات خبیثانه آمریکا، همزمان با برگزاری آیین وداع با ۸۴ شهید والامقام ناوشکن دنا و گرامیداشت یاد ۲۰ شهید جاویدالاثر این ناوشکن، با اجرای عملیات موشکی و شلیک موشکهای قدرتمند ساحل به دریا، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را از منطقه دور کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این ناو در طول جنگ چند بار فرار کرده . هر دفعه میاد یکی از سرانو میزنه و دوباره فرار می کنه . چرا یک بار برای همیشه نابودش ننی کنید ؟
حالا چه فرقی می کنه که دور باشه یا نزدیک. واسه هواپیماهای روش که فرقی نداره.
چرا غرقش نمیکنین؟ بزنید پودرش کنین. فرار کردنش بدر نمیخورد. دوباره شرایط مناسب بشه برمیگرده. چند تا موشک با سر جنگی فوق سنگین بزنین به قعر اقیانوس بفرستیتنش. منتظریم هرچه زودتر خبرشو بشنویم.
امیدوارم غرق شدنش رو جشن بگیریم! بزن که خوب میزنی!
جرالد فورد
زدن فقط زدن
چرا غرقش نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هفته پیش فرار کرده بود
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.