آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
8بازدید

اظهارات جنجالی معارض درباره سیاست‌های ریاض

حمزه حسن چهره مخالف حکومت سعودی با اشاره به دیدار اخیر وزیر دارایی عربستان با نخست‌وزیر پاکستان نوشت: خداراشکر که ثابت کردید چیزی جز یک «گاو شیرده» نیستید که دنبال یک حامی جدید می‌گردد.

اظهارات جنجالی معارض درباره سیاست‌های ریاض

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ حمزه حسن چهره مخالف حکومت سعودی با اشاره به دیدار اخیر وزیر دارایی عربستان با نخست‌وزیر پاکستان نوشت: «لعنت بر شما! واقعاً عربستان از شهباز شریف می‌خواهد چه کار کند؟

اینکه از موقعیت خود به عنوان میانجی برای فشار بر مذاکره‌کننده ایرانی استفاده کند و پیام‌هایی را که در خدمت اهداف سعودی است، منتقل کند؟

آیا این همان «حضور سعودی-خلیجی» در مذاکرات (ایران-آمریکا) است؟

مگر ترامپ نماینده شما نیست؟ آیا از او می‌خواهید که سخت‌گیری بیشتری نشان دهد؟ و به منافع شما هم توجه کند، نه فقط منافع اسرائیل؟

پول‌های شما در جنگ‌ پیروزی نمی‌آفریند؛ چراکه آنچه روی میز مذاکره می‌گذرد، تنها بازتابی از قدرت واقعی در میدان نبرد است!

خداراشکر که ثابت کردید چیزی جز یک «گاو شیرده» نیستید که دنبال یک حامی جدید می‌گردد.»

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیجانی۱۴۰۵/۰۱/۲۲ ۰۹:۵۰

پاکستانی ها قابل اعتماد نیستند و دروغگو هستند و رشوه بگیر مواظب باشید تمام حرفهایشان را دو کانال کنترل کنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۲ ۱۰:۰۰

نگران نباش..ما کار خودمان را بلدیم و در تله هیچ کسی نخواهیم افتاد..

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.