آخرین خبردلار عقب نشست؛ قیمت دلار امروز به کانال ۲۶۵ هزار تومان برگشت
10بازدید
۳۷

پوردهقان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درگفتگو با تابناک:

تعطیلی کامل فولاد مبارکه کذب است/ کارگروه ویژه بازسازی تشکیل شد

تکنسین‌های داخلی آستین بالا زدند

ابهامات درباره توقف کامل فعالیت غول فولادی ایران با انتشار گزارش‌های جدید از وضعیت داخلی این مجتمع برطرف شد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد برخلاف موج شایعات در فضای مجازی، قلب تپنده تولید در فولاد مبارکه همچنان می‌تپد و تنها بخش‌های محدودی از این واحد در دست بازسازی است.

تعطیلی کامل فولاد مبارکه کذب است/ کارگروه ویژه بازسازی تشکیل شد

تعطیلی کامل فولاد مبارکه کذب است/ کارگروه ویژه بازسازی تشکیل شد

 مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با اعلام این خبر از نشست مشترک با وزیر صمت و تدوین استراتژی جدیدی برای تأمین نیاز خودروسازان از طریق واردات موقت و تشکیل کارگروه ویژه ملی برای بازسازی سریع صنایع آسیب‌دیده از جنگ خبر داد که درادامه آن را می‌خوانید. 

مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درگفتگو با خبرنگار تابناک درخصوص آخرین وضعیت فولاد مبارکه و نگرانی بابت تامین فولاد کشور گفت: هیات رئیسه مجلس اخیرا یک جلسه خودرویی با حضور وزیرصمت برگزار شد و خودروسازان نیز دراین جلسه حضور داشتند که گزارشی از آخرین وضعیت واحد‌های بزرگ فولادی مانند فولاد مبارکه داده شد و اعلام شد که خسارت‌های عمیق به این واحدصنعتی وارد شده است.

پوردهقان ادامه داد: تکنسین‌های داخلی به سمت اصلاح و ثبات رفته و تازمانی که این واحد‌ها به ثبات بازنگردند به شکل واردات و یا با استفاده از ظرفیت دیگر واحد‌های صنعتی حوزه فولاد ازجمله درارتباط با خوراک این واحد‌ها و تزریق نقدینگی خواهد گرفت تا بتوان بخشی از کمبود حوزه‌های فولادی به خصوص نیاز ضروری خودروسازان به فولاد را جبران کرد. 

فولاد مبارکه به‌طور کامل تعطیل نشده است 

نماینده مردم اردکان با اشاره به گزارش‌های دریافتی از وضعیت واحد‌های بزرگ فولادی اظهار داشت: برخلاف برخی شایعات، فولاد مبارکه به‌طور کامل تعطیل نشده است و طبق برآورد‌های فعلی، خطوط تولید ورق آسیب جدی که منجر به توقف بلندمدت شود ندیده‌اند و عمده خسارات در بخش نیروگاهی بوده است.

او افزود: تکنسین‌های داخلی با قدرت در حال بازطراحی و ترمیم بخش‌های آسیب‌دیده هستند هرچند اعلام زمان دقیق بازسازی کامل کمی زود است، اما پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال جاری شاهد بازگشت این واحد به چرخه کامل تولید باشیم.

تأمین خوراک خودروسازان از طریق واردات؟

پوردهقان با تأکید بر نیاز حیاتی صنعت خودرو به محصولات فولادی تاکید کرد: مجلس و دولت توافق کرده‌اند تا زمان رسیدن فولاد مبارکه به ثبات تولید، کسری موجود از طریق واردات و یا افزایش ظرفیت سایر واحد‌های فولادی جبران شود بنابراین هدف این است که در تأمین مواد اولیه خودروسازان وقفه‌ای ایجاد نشود.

تعطیلی کامل فولاد مبارکه کذب است/ کارگروه ویژه بازسازی تشکیل شد

تشکیل کارگروه مشترک برای حمایت از صنایع آسیب‌دیده از جنگ

عضو کمیسیون صنایع مجلس از تصمیمات حمایتی دولت خبر داد و گفت: مقرر شده است کارگروهی مشترک با نظارت مجلس و عضویت وزارتخانه‌های کار، صمت، اقتصاد، بانک مرکزی و اتاق بازرگانی تشکیل شود که وظیفه این کارگروه بررسی خسارات واحد‌هایی است که مورد حملات وحشیانه دشمن قرار گرفته‌اند.

او در تشریح بسته‌های حمایتی این کارگروه بیان کرد: بسته‌های حمایتی شامل مشوق‌های مالی از جمله اعطای معافیت‌های مالیاتی، تسهیل در هزینه‌های زیرساختی و حمایت‌های نقدی، اختصاص ردیف بودجه مشخص، تعریف خطوط اعتباری جدید توسط بانک مرکزی برای بازسازی سریع واحد‌ها است. 

حمایت ویژه از صنایع مادر؛ از بسته‌بندی تا غذا و دارو

پوردهقان در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک مبنی براینکه چه فکری به حال صنایع بسته بندی که اکنون دچار چالش‌های جدی شده‌اند گفت: گزارش‌های مفصلی از خسارات وارده به صنایع کشاورزی، دارویی، غذایی و بسته‌بندی دریافت شده است و تمامی این موارد مشمول حمایت‌های ناشی از جنگ خواهند بود که دولت به‌زودی سازوکار اجرایی جدیدی را برای جبران خسارات این صنایع اعلام خواهد کرد تا پس از دریافت گزارش نهایی وزارتخانه‌ها، عملیات بازسازی و حمایت مالی به‌صورت تفکیک‌شده آغاز شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۲۲:۳۹

کارشناسی و جلسه بازی های نمایندگان عشق است .

محمد۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۲۱:۳۹

تا پایان سال؟؟؟

علی۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۲۰:۴۰

متاسفانه کامل تعطیل هست. سعی کنید واقع بین باشید. من از کارکنان هستم تعطیل کامل.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۹:۱۴

فولاد مبارکه تمام شد و بهتر است کارخانه جدید منتها با تکنولوژی آمریکایی یا آلمانی به جای ایتالیایی در بندرعباس ساخته شود.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۳۸

آیا حقوق بازنشستگان واریز میشه پدرم در سن بالا نگرانی این را هم دارد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۳۶

هنوز جنگ تمام نشده، دور بعدی هر چه باقی مانده هم نابود می شود

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۳۲

از اوضاع از داخل کشور معلوم هست که قلب فولاد می تپد دائما از تورم رنج می بریم.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۰۵

میلگرد ذوب آهن کیلویی ۸۵ هزار تومان. چرا واقعا؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۷:۰۲

حر ف و حدیثها رو کنار بگذارید بسرعت بسازید

نادر۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۶:۴۱

من که بعد جنگ بیکار شدم و شرکتمون کل نیروهاش اخراج کرده چطور اینو باور کنم . فقط کارمندای دولت و شرکت نفتی ها حقوق میگیرن ما حتی عیدی و حقوق برج ۱۱ هم نگرفتیم و بیکار شدیم . حتی بیمه هم نمیدونیم کجا بریم .

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۴:۴۷

اونایی که میرقصیدن شیرینی پخش می کردن جواب گو باشن شب روز دعا میکردن جنگ بشه تا به هدفشون برسن شب روز میرفتن تو شبکه های اجتماعی دشمن ترغیب به حمله میکردن

رضا۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۲۰:۰۹

یعنی آمریکا نشسته پای اینستا گفته عه مردم میگن حمله کنین ما هم حمله میکنیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۶:۳۴

فضای نه جنگ نه صلح که قبل جنگ بود از جنگ بدتره اقتصاد و اعصاب را داغون میکنه طبیعی است که ارزوژ جنگ کنند

فرهاد۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۴:۱۴

ان شاءالله هر چه سریعتر توسط مهندسان توانمند ایرانی قسمتهای آسیب دیده باز طراحی و ترمیم شود و این خود نیز مشت محکم دیگری بر دهان یاوه گویان و دشمنان ایران عزیز علی الخصوص امریکا و نوچه اش رژیم صفاک صهیونیستی خواهد بود.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۳:۱۹

استفاده از یارانه‌های آب و برق و سوخت و فروش محصول بالاتر از قیمت جهانی باید ادامه پیدا کند.

نبویان۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۲:۲۵

در بازار هیچ کمبود آهن و فولاد و مواد پتروشیمی و خوراک دام و طیور وجود ندارد

محمد۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۲۱:۳۶

داری شوخی میکنی یا قصد عصبانی کردن داری؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۴:۰۷

پس لطف میکنی چند تن مواد اولیه برای ما تهیه کنی چون بخاطر نبود مواد اولیه پتروشیمی شرکت های تولید قطعات پلاستیکی به مشکل خوردند .

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۳:۴۵

یه سری به بازار پلاستیک بزن بد نیست در ضمن قیمت خوراک دام رو هم چک کن فکر کنم از تو خونه در نیومدی هنوز

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۰:۵۴

راستی پرونده اختلاس فولاد مبارکه به کجا رسید؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۳:۲۴

سوءاستفاده در"فولاد مبارکه" در سازمان بازرسی در حال رسیدگی و تشکیل پرونده است خبر را از ماهوارها دنبال نکنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۰:۵۱

این بهترین فرصت برای انتقال این کارخانه و ذوب آهن و بقیه صنایع آب بر به کناره های دریای عمان هست.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۶:۰۳

اونجا خودش داره. مسأله بیشتر نیروی متخصص هست.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۰:۱۵

خوب پس این همه اخراج و...شایعه؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۰:۱۴

فولاد مبارکه در تولید ورق مشهورربوده منتهی الان عده ای در بازار مسکن و اهن دنبال بهانه برای گرانی میلگرد هستند
تعزیرات حواسش باشد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۳۳

پول واردات از کجا می آید؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۳:۰۳

جواب ۱۱۳۰: چند درصد میلگرد بازار مربوط به فولاد خوزستان است؟؟
مقاله هم میگوید هر کمبودی در بازار هست با واردات مقطعی و موقت جلوی افزایش قیمتها گرفته شود

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۱:۳۰

فولاد خوزستان هم رفت دوست عزیز

ايرانى۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۰:۱۳

خبر اميدواركننده اى بود انشالا فولاد مباركه سريع بازسازى و به چرخه توليد مثل قبل باز گردد، اما دادن اين اطلاعات از قسمتهاى آسيب ديده و سالم مانده در شرايطى كه احتمال شروع مجدد جنگ وجود داره درست است؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۱ ۱۰:۳۵

ناشناس 21:18 اطلاعاتت خیلی کمه. فولاد و دوب آهن قابل خاموش روشن نیست- پتروشیمی ( تولید پلاستیک) هم دقیقا همین طور. وگرنه اون پلاستیک جامد میشه و کلا باید باز بشه و اون ماشینها باید تعویض بشوند( اگر بشه اون ماشینها را دوباره خرید). درضمن فولاد مبارکه را فک کنم مان زمان دولت رفسنجانی بود و اون موقع تحریمی وجود نداشت.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۸:۲۱

پتروشیمی ها همه خاموش شده بودند فکر کردی تو جنگ میزارن کار کنه تا با اولین انفجار نابود بشه. تو لوله ها چیزی نیست.سریع میان تو مدار. احتمالا تو فولاد هم همچین کاری شذه. پرسنلش باید بگن.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۴:۲۸

کاش نماینده محترم اول قدم رنجه می کردن یک سر تا مبارکه می رفتند بعد اظهار نظر می کردند

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۴:۲۶

خطوط تولید فولاد قابل خاموشی نیست واگر خاموش بشه آهن سرد شده و کل اون بخش باسد اوض بشه در پتروشیمی تولید پلاستیک هم برخی خطوط نباید خاموششوند

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۰۹:۴۶

فولاد مبارکه باید به بندر عباس منتقل شود

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۱ ۱۳:۰۷

فولاد نور چشم اصفهان است

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۶:۰۱

داداش اونجا خودش فولاد داره اگه خیلی زرنگید اون را هم توسعه بدید.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۳۰ ۱۲:۱۱

فولاد هرمزگان اونجا هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.